Obavijesti

Sport

Komentari 77

Srušio Tottenham pa Hrvatsku: A kažu da smo država skijaša...

Srušio Tottenham pa Hrvatsku: A kažu da smo država skijaša...

Za početnih deset minuta zaslužujemo kritike, ali smo na koncu svladali veliku Hrvatsku. Imamo veliko srce, kvalitetu i nikog se ne bojimo, rekao je nogometaš Dinama Petar Stojanović

VIDEO

Petar Stojanović (25) uspio je zaustaviti Mislava Oršića i Ivana Perišića. Imao je težak posao, ali pokazao je da može. Sa Slovenijom je srušio Hrvatsku u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

- Svaka im čast za sve što su napravili, i jedan i drugi su vrhunski igrači, ali ne bih ih mogao zaustaviti bez ostalih deset igrača - rekao je bek Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što reći, još jednom smo dokazali da smo stvarno prava momčad, taktički smo bili odlični. Ostavili smo srce na terenu, malo nas je nagradilo, borili smo se jedan za drugoga, a nogomet vas uvijek nagradi kad ste pošteni. A ovo nije mala pobjeda - rekao je Petar Stojanović, pa nastavio:

- Za početnih deset minuta zaslužujemo kritike, ali smo na koncu svladali veliku Hrvatsku. Kako je rekao izbornik, takav početak nam se u Sočiju ne smije dogoditi. Ne bojimo se nikoga, Hrvatsku smo respektirali. Ali mi smo igrali doma, imamo veliko srce, kvalitetu i nikoga se ne bojimo.

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske

Slovenske kolege su nasmijale Petra Stojanovića, poručili mu kako su njegovi suigrači iz Dinama u ožujku pobijedili 'samo' Tottenham, a on je i Hrvatsku i Tottenham...

- Haha, malo je reći da sam jako sretan, poseban je osjećaj pobijediti za reprezentaciju, pogotovo suparnika poput Hrvatske. Poštujemo se, ginemo jedni za druge. Svaka čast i Oršiću i Perišiću, ma to su stvarno odlični igrači, dao sam sve od sebe, ali ja ih bez pomoći suigrača ne bih mogao zaustaviti - rekao je Stojanović i našalio se:

- Puno puta su nam rekli da smo država skijaša, sada smo pokazali kako smo i velika nogometna reprezentacija. Ovo je velik uspjeh, sjajno smo otvorili ove kvalifikacije, tako moramo i nastaviti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića