Sport

Komentari 77

Srušio Tottenham pa Hrvatsku: A kažu da smo država skijaša...

Srušio Tottenham pa Hrvatsku: A kažu da smo država skijaša...

Za početnih deset minuta zaslužujemo kritike, ali smo na koncu svladali veliku Hrvatsku. Imamo veliko srce, kvalitetu i nikog se ne bojimo, rekao je nogometaš Dinama Petar Stojanović

Petar Stojanović (25) uspio je zaustaviti Mislava Oršića i Ivana Perišića. Imao je težak posao, ali pokazao je da može. Sa Slovenijom je srušio Hrvatsku u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

- Svaka im čast za sve što su napravili, i jedan i drugi su vrhunski igrači, ali ne bih ih mogao zaustaviti bez ostalih deset igrača - rekao je bek Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što reći, još jednom smo dokazali da smo stvarno prava momčad, taktički smo bili odlični. Ostavili smo srce na terenu, malo nas je nagradilo, borili smo se jedan za drugoga, a nogomet vas uvijek nagradi kad ste pošteni. A ovo nije mala pobjeda - rekao je Petar Stojanović, pa nastavio:

- Za početnih deset minuta zaslužujemo kritike, ali smo na koncu svladali veliku Hrvatsku. Kako je rekao izbornik, takav početak nam se u Sočiju ne smije dogoditi. Ne bojimo se nikoga, Hrvatsku smo respektirali. Ali mi smo igrali doma, imamo veliko srce, kvalitetu i nikoga se ne bojimo.

Slovenske kolege su nasmijale Petra Stojanovića, poručili mu kako su njegovi suigrači iz Dinama u ožujku pobijedili 'samo' Tottenham, a on je i Hrvatsku i Tottenham...

- Haha, malo je reći da sam jako sretan, poseban je osjećaj pobijediti za reprezentaciju, pogotovo suparnika poput Hrvatske. Poštujemo se, ginemo jedni za druge. Svaka čast i Oršiću i Perišiću, ma to su stvarno odlični igrači, dao sam sve od sebe, ali ja ih bez pomoći suigrača ne bih mogao zaustaviti - rekao je Stojanović i našalio se:

- Puno puta su nam rekli da smo država skijaša, sada smo pokazali kako smo i velika nogometna reprezentacija. Ovo je velik uspjeh, sjajno smo otvorili ove kvalifikacije, tako moramo i nastaviti.

Najčitaniji članci