To je to što me zanima!

Stasiak najavio rušenje; Pejić: Bit će rušenja kad ga pogodim

Stasiak je danas na press konferenciji uglavnom ignorirao Pejićeve najave i prognoze, ali je rekao kako će brzo rušiti Pejića. Nitro mu je odgovorio da će jedino rušenje biti kada ga pogodi u glavu
Vidi originalni članak

Danas je u zagrebačkoj Areni održano druženje UFC-ovih zvijezda i predstavnika medija. Događaju je prisustvovalo 12 boraca, a cijeli event privukao je pažnju brojnih medija, kako domaćih tako i stranih.

Uz Igora Pokrajaca danas je u Areni bio još jedan hrvatski predstavnik. Riječ je o Filipu "Nitro" Pejiću, prvom hrvatskom borcu koji će u bantam kategoriji nastupiti za najjaču MMA promociju, piše Fight Site.

Pejić će se boriti protiv Damiana Stasiaka. Stasiak je danas na press konferenciji uglavnom ignorirao Pejićeve najave i prognoze, ali je rekao kako će brzo rušiti Pejića i tako zaustaviti njegove pokušaje. 

- Njegovo jedino rušenje bit će kad ga pogodim šakom u glavu - rekao je Nitro u svojem stilu pa najavio pohod njegovih obožavatelja, pravu malu vojsku koja ga uvijek bodri:

- Puno ljudi će doći na vaganje, a na samom eventu očekujem cijelu Dubravu. Bit će to najznačajniji dani u mom životu i njihova će mi potpora uvelike pomoći da prijeđem preko prve prepreke na najvećoj borilačkoj pozornici.

Pejić je za ovu prigodu prešao iz perolake u bantam kategoriju. Ostalo mu je još tri i pol kilograma viška.

- Žedan sam, gladan sam i ostala su mi još tri i pol kilograma. Nije lako, ali ništa bolje od toga nisam ni očekivao. Večeras bih mogao otići u saunu u onda sutra malo odmoriti.

U subotu je na rasporedu vaganje boraca u zagrebačkoj Areni. Povijesni, prvi UFC-ov spektakl  u Zagrebu je zakazan dan poslije, u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Josip Joe Milovich 07.04.2016.

    Trebao je Burušić tu biti umjesto Pejića, puno bolji borac. Ovoga prati luda sreća, ništa više.

  • bela-strela 07.04.2016.

    Hmmm

  • šaptač glistama 07.04.2016.

    nije sutra subota,boris...

Komentiraj...
Vidi sve komentare