Obavijesti

Sport

Komentari 8

Stasiak najavio rušenje; Pejić: Bit će rušenja kad ga pogodim

Stasiak najavio rušenje; Pejić: Bit će rušenja kad ga pogodim
1

Stasiak je danas na press konferenciji uglavnom ignorirao Pejićeve najave i prognoze, ali je rekao kako će brzo rušiti Pejića. Nitro mu je odgovorio da će jedino rušenje biti kada ga pogodi u glavu

VIDEO

Danas je u zagrebačkoj Areni održano druženje UFC-ovih zvijezda i predstavnika medija. Događaju je prisustvovalo 12 boraca, a cijeli event privukao je pažnju brojnih medija, kako domaćih tako i stranih.

Uz Igora Pokrajaca danas je u Areni bio još jedan hrvatski predstavnik. Riječ je o Filipu "Nitro" Pejiću, prvom hrvatskom borcu koji će u bantam kategoriji nastupiti za najjaču MMA promociju, piše Fight Site.

Pejić će se boriti protiv Damiana Stasiaka. Stasiak je danas na press konferenciji uglavnom ignorirao Pejićeve najave i prognoze, ali je rekao kako će brzo rušiti Pejića i tako zaustaviti njegove pokušaje. 

- Njegovo jedino rušenje bit će kad ga pogodim šakom u glavu - rekao je Nitro u svojem stilu pa najavio pohod njegovih obožavatelja, pravu malu vojsku koja ga uvijek bodri:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Puno ljudi će doći na vaganje, a na samom eventu očekujem cijelu Dubravu. Bit će to najznačajniji dani u mom životu i njihova će mi potpora uvelike pomoći da prijeđem preko prve prepreke na najvećoj borilačkoj pozornici.

Pejić je za ovu prigodu prešao iz perolake u bantam kategoriju. Ostalo mu je još tri i pol kilograma viška.

- Žedan sam, gladan sam i ostala su mi još tri i pol kilograma. Nije lako, ali ništa bolje od toga nisam ni očekivao. Večeras bih mogao otići u saunu u onda sutra malo odmoriti.

U subotu je na rasporedu vaganje boraca u zagrebačkoj Areni. Povijesni, prvi UFC-ov spektakl  u Zagrebu je zakazan dan poslije, u nedjelju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu