To je to što me zanima!

Stavili je pa maknuli: U Fifi 13 nema hrvatske reprezentacije

Može se igrati s 46 reprezentacija, a prvotno je na popisu bila i hrvatska repka no onda su je bez objašnjenja maknuli iz finalne verzije. Koji je razlog još se ne zna
Vidi originalni članak

U petak je u Europi u prodaju pušten najnoviji nastavak superpopularne igrice Fifa 13, a za hrvatske igrače tek slijedi manji šok. Naime, u ponudi nema ni hrvatske nogometne reprezentacije niti Dinama. 

Može se igrati s 46 reprezentacija, a prvotno je na popisu bila i Hrvatska no onda su je bez objašnjenja maknuli iz finalne verzije. Je li EA procijenio da je naše tržište premalo ili nije došlo do dogovora oko licence (možda je HNS previše tražio) ili je nešto treće u pitanju, ne zna se.

- U naš klub nije stigao upit o mogućem sudjelovanju GNK Dinamo i njegovih igrača u spomenutoj igrici - odgovorili su nam iz Dinama, a odgovor iz HNS-a još čekamo. 

Prije tjedan dana je izašao demo, a već je tada bilo jasno koliki će hit biti. U samo tri dana PC, Xbox i PS3 igrači skinuli su verziju igre dva milijuna puta.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • Pfc-Bg 07.10.2012.

    Posto vam nema vase kockaste reprezentacije vi lepo uzmete Srbiju pa malo na online, vi i vas brazil sa balkana hahahha

  • kamik 01.10.2012.

    razlog jednostavan - sve se placa a nesto nije bilo placeno.

  • zgrealan 30.09.2012.

    PES2013? Kad gledas samo kako igraci reagiraju kao golman ispuca loptu..pa ono umres od smijeha. Trcanje, dribling? Ma komedija! Pogledaj FIFA13, impact engine, ovo ono.. Svake godine gameplay je sve bolji i bolji.. Šta reći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare