To je to što me zanima!

Stepančić: Htjeli smo pobjedu, ali tijelo nije dalo. Umorni smo

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom se oprostila od SP-a u Kataru i završila na šestom mjestu. Luka Stepančić i Ivan Slišković rekli su da ih je umor koštao...
Vidi originalni članak

Mislim da smo u glavama svi htjeli jedno: završiti prvenstvo pobjedom, na kraju se nagraditi petim mjestom i imati samo jedan poraz, ali nažalost tijelo nije dalo, rekao je Luka Stepančić, desni vanjski hrvatske reprezentacije, nakon poraza protiv Danske 28-24 u borbi za peto mjesto na SP-u.

Igrač PPD Zagreba zabio je četiri gola Dancima, ali nije mogao probuditi umoran hrvatski napad.

- Dosta je udarnih igrača bilo umorno, što se vidjelo od prve minute. Pokušali smo mi mlađi malo povući, mi smo imali svježine, ali na kraju nije išlo i treba čestitati Dancima - dodao je.

Osim Stepančića i Domagoja Duvnjaka, četiri gola zabio je i Ivan Slišković.

- Danci su bili bolji i treba im čestitati. Mi smo se malo više istrošili protiv Njemačke, dali smo sve od sebe da pobijedimo i u ovoj utakmici, međutim nije išlo - rekao je Slišković, lijevi vanjski Celja.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Silius 01.02.2015.

    iako mrzim francuze moram priznat da su bogovi ,godinama sve osvajaju i najjaci su kad je najbitnije ,forma im se dize iz tekme u tekmu ,imaju pravog trenera Onestu koji nikad ne pokaziva nikakve emocije nego radi pravi posao ,uz to imaju igrace poput Narcisea I Karabatica koji i sad iako imaju 30+ godina vrhunski igraju i trče i nisu ''umorni'' kao sto su izjavili naši , iako mi nije jasno od cega umor ali dobro.

  • lavanad 01.02.2015.

    Svim onima koji su u zabludi oko stanja nase repke, bilo bi dobro da pogledaju utakmicu Poljska-Spanija i sve ce vam biti jasno. Poljaci "ginu na terenu" i igraju srcem za svoju zemlju, ko to ne vidi nije uopste realan.

  • deda62 01.02.2015.

    ako ste umorni onda niste bili dobro pripremljeni jer i drugi isto igraju rukomet ,možda i teže utakmice nego mi pa se ne tuže.Jednostavno recite Danci su bolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare