To je to što me zanima!

Sterlingu provalili u kuću dok je bio u Katru: Ukrali 350.000 €

To je privatna stvar, ali nikad nije ugodno gledati da se netko od tvojih prijatelja i suigrača mora nositi s nečim takvim, kazao je Harry Kane nakon što je saznao da su opljačkali Sterlingov dom
Vidi originalni članak

Policija je priopćila nove detalje o provali u kuću engleske zvijezde Raheema Sterlinga (27) koji je uoči ogleda protiv Senegala hitno napustio Katar. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prema prvotnim informacijama rečeno je da je njegova obitelj bila u kući tijekom pljačke, ali partnerica Paige Milan (27) i njihovo troje djece doma su stigli nakon provale. 

Sterlingova partnerica nazvala je policiju po dolasku u kuću nakon što je shvatila da su ih opljačkali te da su ukradeni brojni predmeti, uključujući nakit i satove. Izvor blizak obitelj za The Sun je rekao da je ukradeno otprilike oko 350.000 eura vrijednih satova. 

KARAČIĆ: JAPANCIMA NE SMIJEMO DATI PROSTORA:

Izbornik Southgate potvrdio je da će Sterling napustiti kamp jer se mora vratiti u Englesku kako bi riješio 'obiteljske probleme', ali nije naveo kada će se vratiti. 

- Prioritet je da bude sa svojom obitelji. Podržat ćemo ga i dati mu vremena koliko mu treba - kazao je Southgate dok je kapetan Harry Kane dodao: 

- To je privatna stvar, ali nikad nije ugodno gledati da se netko od tvojih prijatelja i suigrača mora nositi s nečim takvim. 

Ovo je drugi put da se Sterling našao na meti pljačkaša, a lopovi su pokušali provaliti u njegov dom u Cheshireu prije četiri godine.

Ipak, prestrašili su se nakon što se aktivirao alarm te su otišli praznih ruku. 

Sterling inače ima troje djece, jednu kćer - Melody Rose i dva mlađa sina - Thiaga i Thaija. 

Podsjetimo, Engleska je s uvjerljivih 3-0 pobijedila Senegal te izborila europski klasik s Francuskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare