Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sterlingu provalili u kuću dok je bio u Katru: Ukrali 350.000 €

Sterlingu provalili u kuću dok je bio u Katru: Ukrali 350.000 €

To je privatna stvar, ali nikad nije ugodno gledati da se netko od tvojih prijatelja i suigrača mora nositi s nečim takvim, kazao je Harry Kane nakon što je saznao da su opljačkali Sterlingov dom

VIDEO

Policija je priopćila nove detalje o provali u kuću engleske zvijezde Raheema Sterlinga (27) koji je uoči ogleda protiv Senegala hitno napustio Katar. 

Pokretanje videa...

Lovro Majer nikad nije promašio penal 01:22

Naime, prema prvotnim informacijama rečeno je da je njegova obitelj bila u kući tijekom pljačke, ali partnerica Paige Milan (27) i njihovo troje djece doma su stigli nakon provale. 

Sterlingova partnerica nazvala je policiju po dolasku u kuću nakon što je shvatila da su ih opljačkali te da su ukradeni brojni predmeti, uključujući nakit i satove. Izvor blizak obitelj za The Sun je rekao da je ukradeno otprilike oko 350.000 eura vrijednih satova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

KARAČIĆ: JAPANCIMA NE SMIJEMO DATI PROSTORA:

Izbornik Southgate potvrdio je da će Sterling napustiti kamp jer se mora vratiti u Englesku kako bi riješio 'obiteljske probleme', ali nije naveo kada će se vratiti. 

- Prioritet je da bude sa svojom obitelji. Podržat ćemo ga i dati mu vremena koliko mu treba - kazao je Southgate dok je kapetan Harry Kane dodao: 

- To je privatna stvar, ali nikad nije ugodno gledati da se netko od tvojih prijatelja i suigrača mora nositi s nečim takvim. 

Ovo je drugi put da se Sterling našao na meti pljačkaša, a lopovi su pokušali provaliti u njegov dom u Cheshireu prije četiri godine.

Ipak, prestrašili su se nakon što se aktivirao alarm te su otišli praznih ruku. 

Sterling inače ima troje djece, jednu kćer - Melody Rose i dva mlađa sina - Thiaga i Thaija. 

Podsjetimo, Engleska je s uvjerljivih 3-0 pobijedila Senegal te izborila europski klasik s Francuskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi