To je to što me zanima!

Šteta: Jana izgubila nemoguće, ostala bez WTA finala u Tokiju

Nakon tri sata velike borbe Jana Fett (20) izgubila je u polufinalu Tokija. Hrvatska tenisačica imala je set prednosti, 4-1 i servis. Potom je u trećem setu imala 3-0. Niti to nije bilo dovoljno...
Vidi originalni članak

Ivan Ljubičić uspio je u 2002. u Australiji izgubiti od Waynea Fereire iako je imao 2-0 u setovima i 5-1 u trećem setu. I, da, imao je i 40-15. Jana Fett (20) je protiv Miyu Kato imala set prednosti i 4-1. Nije bilo dosta. Izgubila je nakon dva sata i 53 minute.

Japanska kvalifikantica definitivno je mačka sa devet života. Jer kad je uspjela preživjeti sve silne napade Jane, onda je zaista zaslužila i osvojiti turnir. Hrvatska tenisačica imala je dobiven meč, čak i kad se Kato vratila na 4-4, Jana je napravila ‘break’ i servirala za meč. Nije prošlo, izgubila je u tie-breaku i otišlo se u treći set.

- Polako. Gradi poene, ako treba napraviti deset izmjena, napravi deset izmjena. Znam da se boriš, ali bori se do zadnje kapi znoja. Jana, vjeruj - došao je do nje trener Goran Prpić, nakon što se ušlo u treći set.

Jana se nasmijala i krenula sjajno, imala je 3-0. Sve je izgledalo idealno. No, potom je opet uslijedio pad i Japanka se vratila na 3-3. Jana je izgledala kao izgubljena, počele su oticati i noge, jer je meč trajao dva sata i 53 minute. Hrvatska tenisačica je napadala, udarala sjajne forhende, no Kato je sve vraćala. Bio je to najbolji obrambeni tenis na turniru u Tokiju. Šteta, Jana je bila na korak, ma koračić do finala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cashek10 17.09.2017.

    dižete je u nebesa a prejadna je. vidi kvalifikacije za us open sve ce ti bit jasno. dobije 1. set 6-1 dalje izgubi 6 1 6 0 ako se dobro sjecam od neke 350 lao ili kak. prejadna nikad nsita s nje

  • libeluli 16.09.2017.

    A šta je Čilić imao...pa prosuo

  • 16.09.2017.

    Nema veze, top 100 je tu

Komentiraj...
Vidi sve komentare