To je to što me zanima!

"Šteta što nismo otišli korak dalje, tad bi sve bilo moguće"

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb sa Svjetskog prvenstva u Čileu prepuna dojmova. Izbornik Dario Bašić žali za ispadanjem u četvrtfinalu...
Vidi originalni članak

Hrvatski U-17 reprezentativci vratili su se letom preko Pariza sa Svjetskog prvenstva u Čileu gdje su ispali u četvrtfinalu od Malija (1-0). Prepuni su dojmova, ali i sami su svjesni da su mogli napraviti možda i korak dalje. Delegaciju HNS-a koja ih je dočekala predvodio je Zorislav Srebrić.

- Zadovoljan sam, ali šteta što nismo učinili još taj korak dalje jer tad bi sve bilo moguće - rekao je izbornik Dario Bašić i dodao:

- Pokazali su da je ispred njih divan nogometni put, pokazali su karakter, nogometno znanje i da pripadaju samom vrhu svjetskog nogometa. Zahvaljujem im se u svoje ime jer su i mene učinili ponosnim i dozvolili su mi da postanem još bolji trener i nešto naučim od njih.

Reprezentativce su dočekali i članovi obitelji, a majke nisu mogle sakriti suze radosnice kada su ugledali svoje sinove koje su posljednja dva tjedna gledale samo preko televizije.

- Zahvaljujem stručnom stožeru, svim našim igračima za ovih mjesec dana u kojima smo napravili velik rezultat za našu državu i reprezentaciju. Hvala i našim ljudima u domovini koji su bili uz nas kad je bilo teško i kad nismo bili sigurni u sebe. Dali su nam podršku koja nam je puno značila - izjavio je kapetan Nikola Moro.

Josip Brekalo bio je najopasniji igrač Hrvatske.

- Baš smo sretni i ponosni. Ne brinite, nitko od nas neće poletjeti, svjesni smo da nas čeka još puno truda i rada kako bismo postali pravi igrači. Drago mi je što smo navijačima pružili nekakvo zadovoljstvo, znamo da nas je u Hrvatskoj gledalo puno ljudi. Svima nam je žao što nismo prošli dalje, ali svi smo dali sve od sebe - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • paulpanzer 04.11.2015.

    e da se lovren nije onako ponasao dosli bi do kraja

  • no no 03.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • no no 03.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare