To je to što me zanima!

Stigla naredba iz Uefe: Dinamo mora promijeniti izgled tribine

Dinamo je dobio zahtjev od strane Uefe za uklanjanje brendinga Dinamovog grba i Zaklade Nema predaje s tribine istok, zbog smjernica brendinga Lige prvaka, objavili su iz zagrebačkog kluba
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama i Salzburga odradili su posljednje treninge uoči četvrtog kola Lige prvaka koja se igra u utorak s početkom u 21 sat na maksimirskom stadionu koji će izgledati nešto drugačije nego inače. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Uefa je hrvatskom prvaku naredila preinake istočne tribine koja nije u funkciji zbog razornog potresa koji je u ožujku 2020. pogodio hrvatsku metropolu. Prema Uefinoj poruci, zagrebački klub mora ukloniti Dinamov grb i ime zaklade 'Nema predaje'.

Posljedica je to i oštre politike krovne europske nogometne federacije oko marketinških prava i ostalih aktivnosti. 

- Za vrijeme odigravanja preostalih domaćih utakmica Uefa Lige prvaka do kraja prvog dijela sezone, odnosno za utakmice 4. i 5. kola skupine E protiv Salzburga i Milana na stadionu Maksimir, GNK Dinamo dobio je zahtjev od strane Uefe za uklanjanje brendinga Dinamovog grba i Zaklade Nema predaje s tribine istok, zbog smjernica brendinga Lige prvaka - priopćio je Dinamo pa dodao: 

PRESS DINAMA Čačić: Ne sjećam se ofenzivnijeg Dinama u Europi, a Drmić je jako korektan i sve smo riješili!

- Podsjetimo, klub je odlučio postaviti brending Dinama i zaklade na tribini istok koja je nakon potresa zatvorena za gledatelje kako bi barem na taj način vizualno uljepšao jednu od tribina stadiona. Također, klub je imao suglasnost Uefe za Europa ligu, dok za Ligu prvaka nažalost prema dostavljenom zahtjevu bannere mora ukloniti.

A to je samo jedan od razloga zbog kojeg Dinamo i Zagreb moraju dobiti novi stadion. I hoće, kako je najavio glasnogovornik Vlade RH Marko Milić u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

POGLEDAJTE VIDEO: SVJETSKI PRVAK U FREESTYLE NOGOMETU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 11.10.2022.

    Nije mi jasno da moraš svoj grb maknuti sa svojega stadiona na kojem igraš nije mi jasno wtf

  • NU 11.10.2022.

    Znači Real je mogao igrati 2020. cijelu sezonu Lige prvaka na pomoćnom stadionu Alfredo Di Stéfano, sa razapeti grbom preko cijele tribine, a Dinamo ne smije?!Gdje je puklo u UEFA - i?!

  • U1 11.10.2022.

    Okrenite Kamere na drugu stranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare