To je to što me zanima!

Stigla potvrda: Halilović prošao liječnički i potpisao za HSV...

Alen Halilović novi je igrač njemačkog prvoligaša HSV-a. Nije se uspio nametnuti Luisu Enriqueu i napušta Barcelonu što je novo razočaranje za igrača koji je propustio i Europsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Kad je prije dvije godine Halilović prelazio u Barcelonu, španjolski mediji natjecali su se u hvalospjevima na račun mladog igrača i dodjelili mu titulu "novog Messija". Alen se ipak nije uspio probiti u prvu momčad Barcelone i potpisao je danas za posrnulog njemačkog velikana HSV.

HSV je za Halilovića Barceloni isplatio pet milijuna eura, a tamo će ga u klubu dočekati još jedno hrvatsko krilo Ivo Iličević. Barcelona se ipak nije u potpunosti odrekla Halilovića - u ugovoru između klubova postoji stavka da ga Barcelona otkupi nazad od Nijemaca ukoliko idućih sezona ispuni svoj puni potencijal

Prošle sezone Halilović je nastupao za Sporting iz Gijona i znao je zabljesnuti, međutim nije igrao u kontinuitetu, ali svakako je odabrao bolju opciju od sjedenja na tribinama ili pak nastupanja za mladu momčad Barcelone.

Za reprezentaciju Hrvatske debitirao je pod palicom Igora Štimca, a ovim transferom pokušat će se nametnuti Anti Čačiću koji ga je izostavio s popisa za Euro što Alenu nije najbolje sjelo.

HSV je prošlu sezonu završio na desetom mjestu, a ove godine nada se kako će izboriti Europu. Novu sezonu HSV otvara dvobojem protiv niželigaša Zwickau u DFB kupu 22. kolovoza kad bi i Halilović trebao imati službeni debi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Marko Pejić 22.07.2016.

    nebi on tamo osao da mu olic,spahic i jos njih da je HSV klub za njega :-)

  • Frenkyy 21.07.2016.

    To je mali trebao odmah napravit pa onda sa 25-26 godina, eventualno, u klub ko Barca!

  • Samo pošteno 21.07.2016.

    Nikad igraca od njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare