To je to što me zanima!

Stigle kazne: Mikanovića nema protiv Dinama, Karoglanovom pomoćniku malo duža kazna

Mikanović je dobio dva žuta kartona zbog čega je kažnjen s 400 eura te će preskočiti najveći hrvatski derbi, dok će Karoglanov pomoćni zbog opetovanog vrijeđanja suca Pajača dvije utakmice biti na tribinama
Vidi originalni članak

Na posljednjoj prvenstvenoj utakmici između Hajduka i Lokomotive (1-2) u susretu 27. kola HNL-a isključeni pomoćni trener Hajduka Dragan Blatnjak te desni bek 'bilih' Dino Mikanović koji su sad saznali kazne.

'BILI' UOČI DERBIJA Kako će Hajduk izgledati protiv Dinama i kad se vraća Perišić? Šansu dobivaju dvojica mladih

Mikanović je dobio dva žuta kartona zbog čega je kažnjen s 400 eura te će preskočiti najveći hrvatski derbi protiv Dinama, dok će Karoglanov pomoćni zbog opetovanog vrijeđanja suca Pajača na na poluvremenu susreta dvije utakmice provesti na tribinama te će platiti tisuću eura. 

Ostale kazne za taj susret još se čekaju, poput moguće za napad suca na djelatnicu Hajduka ili djelatnice splitskog kluba na djelitelja pravde, ovisi čija je strana istinita. 

Podsjetimo, Hajduk je sve to demantirao te navodno imaju snimku na temelju koje su tražili od povjerenika natjecanja Josipa Breznog da pokrene disciplinski postupak protiv suca Pajača.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • marolino2 29.03.2024.

    Neigranje Mikanovica je super, da ga bar suspendiraju do kraja sezone. Mogli bi i Livaji jednu utakmicu da se hladi. Bilo bi nam bolje bez njega

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 29.03.2024.

    Neigranje Mikanovića je odlična vijest.

  • partizankrajačić 29.03.2024.

    Zašto Plivaja nije kažnjen zbog udaranja igrača poslije proslave gola ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare