To je to što me zanima!

Stigle nove optužnice: Žužul je optužen za utaju 8,8 mil. kuna!

Optužnice još nismo dobili pa ne možemo komentirati, ali čim ih odvjetnici zaprime, očekujemo da će uložiti žalbu, rekao nam je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv predsjednika Radničkog nogometnog kluba Split Slavena Žužula, bivšeg sportskog direktora kluba Nenada Pralije, tajnika Špira Barbarića i knjigovotkinje Snježane Blažević, a optužen je i klub kao pravna osoba. 

Optužnica je podignuta zbog zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i utaje 8,8 milijuna kuna poreza, a optužene se tereti da su od lipnja 2010. do svibnja 2011. godine "na crno" isplaćivali igrače, trenere i djelatnike kluba, te tako utajili nešto manje od devet milijuna kuna poreza i doprinosa državi.

Podsjećamo, bivši sportski direktor Nenad Pralija i tajnik RNK Split Špiro Barbarić već su bili u pritvoru zbog istrage USKOKA zbog navodnog podmićivanja sudaca. Te su prijave odbačene ali su zato sad stigle nove, i to zbog neplaćanja obaveza državi.

- Optužnice još nismo dobili pa ne možemo ništa komentirati, ali čim ih naši odvjetnici zaprime očekujemo da će uložiti žalbe, rekao nam je glasnogovornik RNK Split Jerko Trogrlić.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • f98 02.01.2013.

    Ma kaj hoćete pa g, Mamić tak dobro zna raditi da ga ni američki poreznici ne bi mogli tužiti. Čovjek je majstor nad majstorima za ovu ekipu iz porezne. Samo tako majstore pa ti si najbolji hrvatski izvoznik nek se ovi nesposobni iz vlade dogovore sa tobom da im pomogneš u investicijama.Mislim da mu ne treba puno vremena da izveze i bajne BBB u Afriku jer kakvi su zadnjih par godina tamo i spadaju.

  • TNT2 02.01.2013.

    šta je sad jeli ovaj farbo splićanima oči pa bio preskup?

  • 2sm3tj65 02.01.2013.

    Sve bi ja to pohapsio i u zatvor na 15 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare