Obavijesti

Sport

Komentari 37

Stigle nove optužnice: Žužul je optužen za utaju 8,8 mil. kuna!

Stigle nove optužnice: Žužul je optužen za utaju 8,8 mil. kuna!
1

Optužnice još nismo dobili pa ne možemo komentirati, ali čim ih odvjetnici zaprime, očekujemo da će uložiti žalbu, rekao nam je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić...

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv predsjednika Radničkog nogometnog kluba Split Slavena Žužula, bivšeg sportskog direktora kluba Nenada Pralije, tajnika Špira Barbarića i knjigovotkinje Snježane Blažević, a optužen je i klub kao pravna osoba. 

Optužnica je podignuta zbog zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i utaje 8,8 milijuna kuna poreza, a optužene se tereti da su od lipnja 2010. do svibnja 2011. godine "na crno" isplaćivali igrače, trenere i djelatnike kluba, te tako utajili nešto manje od devet milijuna kuna poreza i doprinosa državi.

Podsjećamo, bivši sportski direktor Nenad Pralija i tajnik RNK Split Špiro Barbarić već su bili u pritvoru zbog istrage USKOKA zbog navodnog podmićivanja sudaca. Te su prijave odbačene ali su zato sad stigle nove, i to zbog neplaćanja obaveza državi.

- Optužnice još nismo dobili pa ne možemo ništa komentirati, ali čim ih naši odvjetnici zaprime očekujemo da će uložiti žalbe, rekao nam je glasnogovornik RNK Split Jerko Trogrlić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu