To je to što me zanima!

Stigli nalazi: Pranjić je uganuo gležanj, upada Šime Vrsaljko?

Magnetska rezonancija pokazala je uganuće gležnja. Ipak nije tako strašno. Pranjić će zasad ostati u kampu, ali upitan mu je nastup protiv Brazilaca u prvom kolu...
Vidi originalni članak

Danijel Pranjić otišao je na pregled magnetskom rezonancijom, a ona je pokazala uganuće lijevog gležnja, objavio je Hrvatski nogometni savez na službenoj stranici.

Hrvatski lijevi bek ozlijedio se na utakmici protiv Australije kad je na njega startao Ivan Franjić. Pranjića su iznijeli s travnjaka, a start je izgledao dosta loše. Pranjićev zglob bio je pod kutem od 90 stupnjeva. Dobre vijesti su da nije ništa puklo.

"Ovisno o reakciji gležnja na terapiju, utvrdit ćemo Pranjićev status za otvaranje Svjetskog prvenstva koje Hrvatska 12. lipnja igra protiv Brazila", objavio je HNS.

Niko Kovač već ima spremnu zamjenu za Pranjića.

- On nam je bio prva solucija, ali Šime Vrsaljko odigrao je odlično na njegovoj poziciji. Ako Pranjić ne bude mogao, Vrsaljko je moguće rješenje. Ako ćemo saznati da je Pranjiću upitan SP, možda ćemo pozvati nekog novog igrača - rekao je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • aqarius 08.06.2014.

    Ja ne znam iskreno što im trebaju te prijateljske utakmice 5 dana prije SP jedino što iz toga može izići su ovakvi slučajevi, ovaj na štakama, ovaj ne može ni hodati itd... ugl. nama neće na kraju igrati pola prve ekipe...

  • šanto5 08.06.2014.

    Nema veze tko igra, treba sve podrediti uspjehu repke i ponosno prezentirati svoju zemlju, učiniti nas ponosnim!

  • jacob13 08.06.2014.

    Zovi Milića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare