To je to što me zanima!

Stigli su nam i 'kauboji'; Babić priznao: 'Ispali smo zasluženo'

Teško mi je sve sažeti u kratku misao. Sa sportske strane imali smo odličan dio turnira, ali imali smo i onaj loš drugi dio. Onda je počela eliminicija i nismo bili na razini, rekao je izbornik Babić
Vidi originalni članak

Hrvatski su se rukometaši vrtili u Hrvatsku. Očekivala se medalja, ponajviše poslije velikih pobjeda nad Dancima i Francuzima u skupini, no gledali smo neki drugi 'film'.

Poljska je eliminirala 'kauboje' u četvrtfinalu, a turnir su kasnije osvojili Danci u finalu protiv Francuza, dok je Njemačka bila bolja od Poljske u borbi za broncu.

Danas su se u Hrvatsku vratili izabranici Željka Babića. Izbornik se potom obratio prisutnima:

- Teško mi je sve sažeti u kratku misao. Sa sportske strane imali smo odličan dio turnira, ali imali smo i onaj loš drugi dio. Onda je počela eliminicija i nismo bili na razini, Poljska nas je pobijedila zasluženo - rekao je izbornik naše rukometne reprezentacije.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bezkomentara666 23.08.2016.

    Realno smo ih trebali dobiti ali kad lik uvede Kopljara koji sjebe cijelu tekmu,5 lopti im ponudi iz kojih oni sa -2 dodu na +3 i normalno,nakon toga se mora dogoditi pad u psihi igraca.Nije lako cijelo vrijeme stizati rezultat,to te izmori i psihicki i fizicki pa nije niti cudo sto smo pali u zavrsnici zbog dekocentracije(Duvnjak poklanja loptu,2min na kraju tekme.

  • pegla4 23.08.2016.

    rukometaši su razočaralu ali su zaro neki drugi oduševili

  • uvijek vjerni19 23.08.2016.

    Još si tu? Šta čekaš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare