To je to što me zanima!

Štimac: Da, želim biti prvi čovjek HNS-a, ne krijem to

Godišnju skupštinu Udruge prvoligaša Igor Štimac je iskoristio za nastavak svog obračuna s čelnim ljudima HNS-a. Opet o prijenosu iz Ukrajine...
Vidi originalni članak

Otkad sam došao na čelo Udruge prvoligaša, a samim time i na mjesto dopredsjednika HNS-a, nisam vidio niti jedan ugovor. A svaki važan ugovor mora odobriti Upravni odbor Saveza, rekao je Igor Štimac na druženju s novinarima nakon godišnje skupine Udruge prvoligaša. Napravio je i prvi korak u namjeri da detaljno pregleda sve ugovore, od kojih mnoge smatra spornima.
- Poslao sam zahtjev da mi daju na uvid sve dokumente potpisane otkako sam došao na mjesto dopredsjednika HNS-a. Pa neću valjda ja odgovarati za tuđe gluposti! - naglasio je Štimac.
Prijenos utakmice iz Harkiva i dalje je goruća tema. HNS optužuje HTV za niz propusta, s HTV-a optužuju HNS. Možda će to nekome biti čudno, ali dopredsjednik HNS-a je na strani HTV-a.
- Doznao sam da su Englezi za prijenos utakmice iz Maksimira agenciji Sportfive platili 7,5 milijuna eura, a HNS je prava za tu utakmicu prodao za 2,5 milijuna eura! - kaže Štimac i dodaje:
- Kako je to moguće da HNS prava na prijenos utakmice protiv Ukrajine proda po jednoj cijeni, a onda je državna televizija mora kupovati po duplo većoj cijeni?!
Svi ovi Štimčevi istupi odaju sliku čovjeka koju puca na najviše pozicije. I to je doista tako, Štimac ne krije ambiciju.
- Da, želim biti predsjednik HNS-a! Uostalom, to sam već rekao prije osam mjeseci. Svi ovi projekti na kojima radim idu u pravcu boljitka hrvatskog nogometa. Također, želim dokazati da mogu biti prvi čovjek Saveza - završio je Štimac.

SUCIMA VEĆE KAZNE!
Zalagat ću se da se sucima povećaju kazne ako ne budu dobro sudili, rekao je Štimac nakon što je jedan sudac dobio negativnu ocjenu, za što je kažnjen s tri utakmice. No sudaca je toliko da je ionako teško očekivati da će netko od njih suditi češće od jednom u tri ili čak četiri kola.
- Želim postići to da se kazna odnosi na one utakmice za koje pojedini sudac bude delegiran - kaže Igor Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vlatka Blazevic 15.10.2008.

    Hebeš zemlju u kojoj Štimac nije u Remetincu nego je na HTV-u kao u svom dnevnom boravku! Fuj javna televizija!

  • Barney 15.10.2008.

    ma Stimac je gangster teski, mafijas...nije mi nimalo simpatican, jer je podmukli ko sam vrag. Kad je bio u Hajduku sa kolegama iz reprezentacije ozenio ih je za lovu onak bez pardona. Al kad se sve skupa zbroji ipak je bolji izbor nego ova sirovina Markovic pa ako vec nemoze biti nitko bolji onda ce i Stimac biti dobar. Samo da ovi fosili odu. Ne znam sta je sa Zvone Bobanom, tj. dali je on zainteresiran da bude prvi covjek HNS-a. Meni izgleda decko skroz pametan, i ful sposoban za taj poao. Dobro...nek bude kak bude samo da se ova gamad stara makne. Hrvatska je pomladila reprezentaciju, trenera, sad se jos neka pomladi i uprava i bice sve ok.

  • 11 BILI 15.10.2008.

    stimac ti si legenda,ti si upravo ono sto triba hrvatskom nogometu jer govoris istinu.one dvi babetine markovic i srebric tribaju nestati iz hrvatskog nogometa ,dosta je vise njihovih lazi i obmana.....nedaj se stico careeeeeeee!

Komentiraj...
Vidi sve komentare