To je to što me zanima!

'Štimac me zvao u stožer za dvije kvalifikacijske utakmice'

Igor Štimac mi je rekao da bi me volio vidjeti u blizini reprezentacije u kvalifikacijama protiv Makedonije i Belgije, rekao je trener svih trenera Ćiro Blažević za Jutarnji list
Vidi originalni članak

Prijateljska utakmica Hrvatske i Švicarske bila je povodom slavlja 100 godina HNS. No, Kuća nogometa još jednom je 'kiksala', iako su stogodišnjaci, nisu previše mudri.

- Nisam dobio pozivnicu. Pripisujem si određene zasluge što je Hrvatska tako visoko. To nikako nije u redu - rekao je Ćiro za Jutarnji list i otkrio kako misli da je to Mamićevo maslo.

Ipak, ima i nešto dobro što se po njega dogodilo u Splitu.

- Štimac mi je rekao da bi me volio vidjeti u blizini reprezentacije protiv Makedonije i Belgije.

Nekad je Igoru bio 'šef', a sada bi situacija mogla biti obrnuta.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zimbadve 17.08.2012.

    Ja bi Ćiru odmah za selektora jer postoji velika vjerojatnost da će nam ga preoteti Srbija koja je Ćirin neostvareni san.

  • protuha 17.08.2012.

    Kako se šlepaju, čim namirišu lovu...

  • BIJA_1 17.08.2012.

    mislio sam da je pametniji al vidim da nema nis od njega, dobro mu je ciro reko da ne izmislja toplu vodu pored nase igre kojom smo unistili spanjolsku tiki taku, nerazumijem ga nikako doveo je vukusica pored ostalih napadaca koji se stalno iskazuju i imaju iskustva, malocu da ne spominjem, stavio ga je umjesto šifa...... kranjčar prespor....... nez sto izvodi kad smo igrali neki dan na euru s najjacom postavom ikad, umjesto da njih forsira on forsira maloču..... najidealnije: NAPAD: eduardo,manđo.... SREDINA: perešić, modrić, vukojević(rakitić), srna.... OBRANA: strinić, šifo, lovren ili vida, ćorluka.... PLETIKOSA......

Komentiraj...
Vidi sve komentare