To je to što me zanima!

Štimac progovorio: Očito sam Šukeru trebao samo za Srbiju

Očito je da je Šukeru u situaciji kada u skupini imamo Srbiju bio potreban netko poput mene, tko će se znati nositi s medijskim pritiskom, kaže Igor Štimac za HRT
Vidi originalni članak

Iako je prošlo nešto više od tjedan dana otkad je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza izglasao otkaz Igoru Štimcu, sad već bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije povukao se daleko od medija.

No Štimac je odlučio prekinuti šutnju u ekskluzivnom razgovoru za HRT.

- Očito je da je Davoru (Šukeru, op.a) i onima koji su u Izvršnom odboru u situaciji kada u skupini imamo Srbiju bio potreban netko poput mene, tko će se znati nositi s medijskim pritiskom i tko će znati mobilizirati momčad i sve oko momčadi za takve utakmice. No očito su moje kvalifikacije završile kad su završile utakmice sa Srbijom - izjavio je Štimac za našu nacionalnu televiziju.

Cijeli razgovor moći ćete pogledati u nedjelju 27. listopadu na HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom lagano', a isječak intervjua možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Firefox_1 25.10.2013.

    Štimac nalazi svakakve izgovore i teorije, međutim zaboravlja da je njega prije svega smjenio rezultat!

  • VUK_31 25.10.2013.

    vidili smo na utakmici koju si mobilizacio imo igrača neznaju kuda udaraju a kamoli šta tko igra

  • soso0015 25.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare