To je to što me zanima!

Štimac: Protiv Hajduka na Poljudu idemo po pobjedu!

U Split se ne idemo braniti, već ćemo jurišati po pobjedu, nemamo nikakav imperativ, zaključio je novi trener Zagreba uoči susreta s Hajdukom
Vidi originalni članak

Uoči utakmice na Poljudu protiv Hajduka, novoizabrani trener Zagreba, Igor Štimac pričao je o stanju u ekipi i očekivanjima u nastavku sezone.
- Treba što bezbolnije doći do pauze i onda konkretnije poraditi na propustima u igri. Nemamo vremena, sad imamo Hajduk pa nakon tri dana kup, pa Šibenik i Karlovac. Situacija nije laka, ali me veseli odnos igrača prema radu, a moram i pohvaliti vrhunske uvjete, koje bi priželjkivao svaki trener - rekao je Štimac.
- Prezadovoljan sam igračima, zajedno smo tek nekoliko dana, ali već im je smješak na licu, diže im se samopouzdanje, a to će donijeti i rezultate. Još nisam odlučio o sastavu za Hajduk. Sada u glavi imam 13 igrača, a samo njih 11 može igrati. Ovisit će puno  i o vremenu. Ako bude kiša, igrat će manji i brži igrači. U Split se ne idemo braniti, idemo po pobjedu. Nemamo imperativ, nama prvenstvo počinje tek od Šibenika - dodao je Štimac.
Pitali su ga koliko je zadovoljan igračima.
- Imamo samo jednu ekstra klasu, Vugrinca, a ostali su svi tu negdje - rekao je Štimac.
Hajduk i Zagreb dva su kluba u sličnoj situaciji, također su i dva najneugodnija iznenađenja HNL-a.
- Jesu, u sličnoj su situaciji, ali s tom razlikom da se Hajduk već počeo dizati i sad igra doma, ima veliki izbor igrača, skupih i iskusnih, a mojih je pola igrača mlađih od 20 godina - kaže trener Zagreba.
- Meni je to utakmica kao i svaka druga, nosi tri boda, no meni je kao igraču uvijek bilo najdraže igrati te velike utakmice. Ne znam zašto su Hajduk i Zagreb tako loše počeli. Nisam u to vrijeme bio u tim klubovima pa ne mogu detaljnije analizirati - zaključio je Štimac.
- Ne zanima me kako će me dočekati navijači u Splitu, ali već mi se javilo 1000 hajdukovaca koji mi žele sreću - kaže Igor.
Utakmicu Dinamo - Anderlecht nije htio komentirati.
- Ne želim komentirati, ali mogu reći da rezultat nije dobar i da su svi očekivali više - rekao je Štimac.
O tome da ga Mamić sigurno neće podržati kao budućeg izbornika Štimac kaže.
- Ma, to je deplasirano, mislim da to nije istina - dodao je Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • boys 18.09.2009.

    ko če koga ako ne svoj svoga...u guzicu kamenoga

  • Captain Obvious 18.09.2009.

    okniram slazem se u potpunosti. neka uhvati bilo gdje koji bod napravio je puno vise od pavlovica

  • okniram 18.09.2009.

    a šta ste svi zapeli! da je vas neko postavio za trenera zagreba kakva bi vaša izjava bila. dobio čovik najlipši i najlakši posa na svitu. sve šta sad učini bit će super nakon onoga pavlovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare