To je to što me zanima!

Štimcu je propao angažman, Iranci uzeli domaćeg trenera

Iranski mediji pišu kako je bivšem treneru Zadra propao angažman s Esteghlalom, a klub se, umjesto Igora Štimca, odlučio za domaćeg trenera Parviza Mazloumija
Vidi originalni članak

Igor Štimac trebao je nastaviti koloniju Hrvata koji su u Iran stigli kao u obećanu zemlju. Nakon Cice Kranjčara, Ćire Blaževića, Špace Poklepovića i Branka Ivankovića, Igor Štimac trebao je biti novi Hrvat u Iranu. 

Trebao, jer iranski mediji pišu kako je bivšem treneru Zadra i nekadašnjem hrvatskom izborniku propao angažman s Esteghlalom.

- Čuo sam da Esteghlal ima 20 milijuna navijača, a oni zaslužuju da za njih osvojimo naslov prvaka - rekao je nedavno Igor Štimac.

No očito je negdje zapelo. Iranski mediji pišu kako se klub odlučio za Parviza Mazloumija (60), koji je vodio Esteghlal od 2010. do 2012.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ragbijaš 23.06.2015.

    Šteta.Ovako.Svi nešto protiv Igora Štimca,a kad je igrao za vatrene svi mu se klanjali.Zaboravili svi koliko je dao za hrvatski nogomet,reprezentaciju.Mislim da je Igoru mjesto u prvoj ligi engleskog nogometa,jer ima takav temperament.Bog s tobom.

  • BROCO 23.06.2015.

    To mastore sa mora sad u nove pobjede i angazmane npt Tunguzija njihov prvak nova destinacija za takvog trenera

  • zuluf_52 22.06.2015.

    Skužili ga Iranci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare