To je to što me zanima!

Stipčević odveo Zadrane do slavlja u Francuskoj

Košarkaši Zadra pobijedili su Chorale Roanne 84-66 u trećem kolu skupine A Uleb Eurocupa. Trenutno su na dvije pobjede i jednom porazu
Vidi originalni članak

Već u prvih deset minuta gostovanja kod momčadi koja je lani igrala Euroligu Zadrani su pokazali da je ovo njihova večer. Odmah su preuzeli kontrolu nad utakmicom i bilo je jasno da za Francuze više nema povratka. Do kraja četvrtine Zadar je imao osam razlike, na poluvremenu 16, ali tijekom druge četvrtine razlika je išla i preko plus 20. U nastavku je preostalo samo sačuvati prednost, što su Acini košarkaši i učinili bez ikakve neizvjesnosti.
Razigravač Rok Stipčević držao je sve konce zadarske igre u svojim rukama. Malik Dixon se još uvijek oporavlja od ozljede, zbog čega je Stipčević prvi i, uz premladog Prostrana, jedini Acin izbor na 'jedinici'. Ovoga je puta bio maestralan - ubacio je 17 poena (pet trica), podijelio pet asistencija, a imao je i šest skokova. Na dvoznamenkasti učinak otišli su i Todor Gečevski (12), po 11 su zabili Perić i Johnson, a po 10 Ružić i Garnett.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barkley 10.12.2008.

    bravo Zadre počinje jedna velika i duga serija pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare