To je to što me zanima!

Stipe bio hladan kao špricer na sučeljavanju: Da je bar sad meč

Stipe Miočić pokušat će vratiti pojas teškaškog prvaka u ranojutarnoj priredbi u nedjelju po našem vremenu protiv Cormiera, a na sučeljavanju s protivnikom nije odavao znakove nervoze
Vidi originalni članak

Borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera bit će šlag na torti UFC-ova eventa 241 koji se održava ovu nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu u gradu Anaheimu u Kaliforniji.

Uoči borbe održano je tradicionalno sučeljavanje i medijski dan za sve sudionike ove priredbe, jedne od najiščekivanijih ove godine. Stipe će imati priliku uzvratiti Danielu za poraz u srpnju prošle godine nokautom u prvoj rundi.

Prilika je velika, američki Hrvat želi vratiti teškaški pojas u svoje vlasništvo, ali čini se kako nije nervozan. Tako je barem djelovao u obračunu oči u oči s Cormierom.

Glavni program počinje u 4 sata ujutro uz prijenos na portalu Gol.hr. Snimka je u nedjelju od 22:45 na Novoj TV.

- U klinču sam stao u krivu poziciju i pogodio me desnom rukom. To je sport. Mislim da sam sad ipak bolji. Držat ću se plana, šteta što borba nije već danas. Naporno smo radili i uvjeren sam da mu mogu napraviti ono što je on napravio meni - kazao je Miočić.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Roberto Barcello 16.08.2019.

    Ajde Stipe pokaži svijetu da su Ameri najjači na svijetu !!!

  • ZigiBigule 16.08.2019.

    Ovo sve izgleda amaterski u usporedbi s boksom...

  • brane456 16.08.2019.

    Birba bez prekida vjerojatno u pet rundi ide u prilog stipi, samo do toga neče nažalost doći pa je moguć prekid u kojem su fifti fifti😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare