To je to što me zanima!

Stipe Biuk i Los Angeles izgubili u finalu američke Lige prvaka

Radi se o knock-out natjecanju u kojem sudjeluju 16 najboljih klubova iz Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba. Stipe Biuk odigrao je nešto manje od pola sata u drugoj utakmici finala u kojem je Los Angeles poražen
Vidi originalni članak

Los Angeles FC i hrvatski nogometaš Stipe Biuk (20) nisu okrenuli rezultat u uzvratnoj utakmici finala Lige prvaka Concacafa u kojem su igrali protiv meksičkog Leona, koji je s 3-1 (2-1, 1-0) u dvije utakmice potvrdio titulu prvaka.

U natjecanju sudjeluju najbolji klubovi iz Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba. U turniru je sudjelovalo 16 klubova, a Biuk je nastupio za LAFC u svih osam utakmica Lige prvaka. Njegov Los Angeles u osmini finala izbacio je Alajuelense s 4-2, a zatim Vancouver Whitecapse s uvjerljivih 6-0.

POGLEDAJTE VIDEO Biuk se predstavio navijačima: LA sam dosad gledao na filmu

U polufinalu je Los Angeles bio bolji od Phildelphije Union s 4-1. U finalu je Biuk dobio nešto manje od pola sata igre. Ušao je u 64. minuti umjesto Carlosa Vele.

BIVŠI HAJDUKOVAC VIDEO Biuk opet strijelac za Los Angeles! Zabio između dvojice

Bivši hajdukovac imao je pet točnih dodavanja (100 posto uspješnosti) i četiri osvojena duela na utakmici, kao i dva uspješna driblinga.

Biuk je odigrao 21 utakmicu za Los Angeles. Zabio je dva gola uz jednu asistenciju u 844 odigranih minuta, što je u prosjeku 40 minuta po utakmici. Hajduk ga je prema Transfermarktu prodao za 6.50 milijuna eura, a može dobiti još 1.5 milijuna kroz bonuse. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Monza1995 05.06.2023.

    Piuk može isto ko hajduk vidjet samo na tv ili na misi

  • Bravooo ❤❤❤❤ 05.06.2023.

    opet bolji transfer napravio nego Orsic koji je igrao u pola godine samo 4 utakmica i ostale nije bio ni na klupi ... premjestio se na tribinama ...

  • Jopazg 05.06.2023.

    Drugi,kako je i navikao….😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare