To je to što me zanima!

Stipe Miočić uživao uz Marija Mandžukića i kapetana Srnu

Čast mi je upoznati jednog od najboljih svjetskih UFC boraca. Sretno u sljedećoj borbi, napisao je poslije Mario Mandžukić uz fotografiju na svojem Twitter profilu
Vidi originalni članak

Amerikanac hrvatskog podrijetla, Stipe Miočić, stigao je u Hrvatsku. Došao je vidjeti domovinu svojih roditelja.

No upoznavanje s korijenima nije jedini razlog Miočićeva dolaska. Jedan od najboljih svjetskih boraca pomaže Mirku Cro Copu Filipoviću u pripremama za povratnički meč u najjačoj svjetskog MMA organizaciji.

- Stipe želi upoznati svoju hrvatsku bazu fanova, želi se s njima družiti i saznati što više o domovini svojih roditelja - rekao je Miočićev menadžer Greg Kalikas.

Prvi korak bio je trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Hitrec-Kacian u Zagrebu. Miočić je dočekao reprezentativce i srdačno se pozdravio. Prva fotografija bila je s Ivanom Rakitićem, potom s Marijem Mandžukićem.

- Čast mi je upoznati jednog od najboljih svjetskih UFC boraca. Sretno u sljedećoj borbi - napisao je poslije Mario Mandžukić na svojem profilu na Twitteru.

Miočić se fotografirao i s kapetanom reprezentacije Darijem Srnom, koji mu je poželio sreću 10. svibnja u borbi protiv Marka Hunta, a Cro Cop će se u poljskom Krakowu boriti protiv Gabriela Gonzage.

Miočić bi trebao doći u subotu na utakmicu protiv Norveške.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • beemysm 26.03.2015.

    amerikanac koji ima hrvatske gene, hrvatsko ime i hrvatsko prezime...

  • franz beckenbauer 26.03.2015.

    uopce niste morali napisat da je porijeklom iz hrvatske...pa to se vidi po njegovom 'bistrom' pogledu.

  • franz beckenbauer 26.03.2015.

    jel to onaj sto igra lova u onoj 'potjeri'?

Komentiraj...
Vidi sve komentare