To je to što me zanima!

Stipe, nacrtaj se tu! Izazivao je Hrvata pa bježao i dobio batine

Junior dos Santos izgledao je odlučno, kad ga je Buffer najavljivao, izašao je iz svog kuta i stao na centar ringa pokazavši Stipi da dođe što prije. Koju minutu Stipe je stigao, a Cigano nije zapisao ni tablice
Vidi originalni članak

Ušao je u oktogon uz pjesmu iz Rockyja, izašao je kao većina Rockyjevih protivnika, nokautiran, razbijen... Junior dos Santos imao je šanse protiv Stipe Miočića samo u onoj izmjeni pogleda uoči meča, u izmjeni udaraca, gotovo nikakve.

Cigano je izgledao odlučno, kad ga je Bruce Buffer najavljivao, izašao je iz svog kuta, stao na centar i rukom pokazao Stipi Miočiću: 'Dođi, čekam te. Stani točno ovdje'. Bio je to njegov prepoznatljivi potez koji izvodi uoči svake borbe.

Možda je ovaj put to trebao preskočiti.

Koju minutu kasnije, Stipina desnica odvela ga je u svijet snova, a UFC nije promijenio prvaka. Druga obrana naslova za čovjeka koji je pokazao i da je pravi džentlmen. Nakon nokauta, čestitao je ženama diljem svijeta Majčin dan.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • žaba davi rodu 14.05.2017.

    Gdi i hrvatima bio kraj da zna hrvatski

  • f14 14.05.2017.

    A Šnidarića kakav provokant. Dos Santos to radi prije svake borbe, to je njegova standardna procedura, a bolji bi članak pročitao da odem čitati sastave djece iz drugog osnovne.

  • bvalen16 14.05.2017.

    Bravo Stipe ali mi se cini da bi neki fajter iz pero kategorije manje bjezao po ringu od Santosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare