To je to što me zanima!

Stipe novinaru: Želiš li da tebe udari Ngannou? Vidi mi oko!

Možda sam izgubio borbu, ali sam dao sve od sebe, to mi je najvažnije. Stipe je bio čvršći nego što sam očekivao. Podcijenio sam ga. Pametan je borac i sjajan grappler. Još ćemo se sresti, rekao je Ngannou
Vidi originalni članak

Stipe Miočić obranio je teškaški naslov prvaka UFC-a rekordni treći put. Bila je to impresivna pobjeda našeg MMA borca protiv Francisa Ngannoua nakon koje je i službeno postao najbolji teškaš u povijesti promocije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon borbe borci su se zaputili u press salu gdje je prvo pitanje novinara bilo o udarcu Francis Ngannoua.

- Želiš li da tebe udari? Pogledaj mi oko - odgovorio mu je natečeni Stipe, koji tijekom borbe primio dva, tri ozbiljna udarca od kamerunskog izazivača.

Press konferencija je bila prilično uobičajena u nastavku, a na pitanje smatra li se najboljim teškašem svih vremena Stipe je rekao:

- Ne zanima me što se događa. Želim samo otići kući svojoj ženi. Odmoriti se i uživati!

Novinare je ustvari više zanimala reakcija Francisa Ngannoua. Umjetni hype koji je UFC napucao oko njega konačno se ispuhao. Francis je na pressici bio vidno razočaran i umoran.

- Naučio sam nešto novo, ono što mi je nedostajalo, puno sam naučio. Ovo mi je bila posljednja lekcija u ovom sportu. Još nisam do sada odradio borbu od pet rundi. Ovo mi je bio prvi put. Pogriješio sam - rekao je gorostasni Kamerunac.

- Iscrpljen sam, bio sam umoran nakon tri runde, ali mentalno sam bio tamo. Vjerovao sam da ga mogu nokautirati, ali tijelo nije pratilo moj um. Nije dovoljno imati moć nokautirati nekoga - dodao je.

Stipi je poručio da ovo nije kraj.

- Možda sam izgubio borbu, ali sam dao sve od sebe, to mi je najvažnije. Stipe je bio čvršći nego što sam očekivao. Podcijenio sam ga. Pametan je borac i sjajan grappler. Još ćemo se sresti - zaključio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • hrvoje1978 23.01.2018.

    Kmici su napuhali mozak kak je najjači i te fore..Sad kad mu je Stipe ispuhao to iz glave sad ima stare fore još ćemo se mi sresti...Pa sreli ste se pa te Stipan prebio ko vola u kupusu...Bilo je teško za gledat kak se 3 runde grčiš po podu dok ovaj dere po tebi ko po magarcu...Trebao te sudac prekidom spasit od daljnje sramote...Ovako si samo pokazao da si vreća mišića bez ikakve tehnike i znanja...

  • Camillo 22.01.2018.

    Izvrsna makljaža, pogledajte mu lice, glave im ko lubenice. Ne znam samo koja je uloga onog komarca u ringu koji stalno skakuće oko ove dvojice koji se mažu i taman kad jedan dobro zvekne drugoga a rulja u dvorani arlauče do ludila ovaj treći u ringu počme smetati i prekida tučnjavu. Šteta treba ga izbaciti, ovog trečeg mislim, a ostavit ovu dvojicu da dovrše jedan drugog.

  • srdelawb 21.01.2018.

    Ne rastu muda u teretani

Komentiraj...
Vidi sve komentare