To je to što me zanima!

Stipe Pletikosa dolazi Luki i Čarliju umjesto Gomesa?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema navodima engleskog Daily Maila, hrvatski reprezentativni golman lako bi mogao u Spursima zamijeniti Heurelha Gomesa, koji se teže ozljedio mišić
Vidi originalni članak

Heurelho Gomes nikako se ne može riješiti problema s bedrenim mišićem i izgleda da neće biti u pogonu iduća tri mjeseca. Harry Redknapp ima u svlačionici i iskusnog Carla Cudicinija, no nije oduševljen mogućnošću da Talijan tri mjeseca bude prvi golman. I zato traži novo rješenje. Prva opcija navodno je David James, 37-godišnjak iz Portsmoutha, no dolaskom Sulejmana Al-Fahima na čelo kluba s Fratton Parka 'mornari' više neće prodavati sve što imaju. A James im je jedna od najjačih karika, prvi golman reprezentacije i čovjek koji donosi sigurnost.
Ako ne bude mogao do Jamesa, Harry Redknapp pokušat će dovesti Stipu Pletikosu, piše Daily Mail. Hrvatski golman gubi vrijeme u Rusiji, u Spartaku najčešće nije ni na klupi i traži izlaz. Engleska mu je davna želja, a vjerojatno nije ni sanjao da bi mogao doći u vodeću momčad Premiershipa. Klub Luke Modrića i Vedrana Ćorluke trenutno je na vrhu, a Pletikosa bi se suigračima iz reprezentacije pridružio kao posuđeni igrač. Postoji i opcija po kojoj bi Tottenham odmah otkupio Pletikosu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • baka22 28.08.2009.

    @ smutljivi...bas me nasmija s tim komentarom! nikad mi to nije palo na pamet al vjerujem da bi to bio dobar izbor poslije bilica!!!

  • chilli13 28.08.2009.

    Prema navodima engleskog Daily Maila, dovode i Maminja da im bude sportski direktor :))))))))) jao...jao...

  • crveno_crni 28.08.2009.

    Kada Dinamo nije \"hrvatski\"( sve sami stranci) , ne mora ni Totenhem biti engleski , neka bude \"hrvatski\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare