To je to što me zanima!

Stipe, razbij ga: Miočić u svom Clevelandu brani pojas prvaka

Američko-hrvatski MMA-borac Stipe Miočić manje od četiri mjeseca nakon dolaska na teškaški tron UFC-a brani pojas prvaka protiv Britanca Overeema. Borba je na rasporedu oko 6 ujutro
Vidi originalni članak

Stipe Miočić (34) noćas u svom Clevelandu ima priliku obraniti pojas prvaka UFC-a u teškoj kategoriji. Američko-hrvatski MMA-borac za protivnika ima Britanca jamajčansko-nizozemskog porijekla Alistaira Overeema (36).

- Overeem je izazovan borac. On je veteran i pobjeđivao je najbolje. Borio se u boksu, K-1, Prideu i velik je, snažan momak. Dobar je i na podu. Misli da je ukupno bolji borac od mene, ali vidjet ćemo što će se dogoditi - rekao je Miočić.

Od dolaska pod okrilje UFC-a 2011. Miočić je ostvario devet pobjeda, od čega čak šest nokautom, te dva poraza. S druge strane, Overeem u toj organizaciji od 2013. ima šest pobjeda, od čega četiri nokautom, te tri poraza.

- Osvojit ću taj pojas i bit će to za povijest. After party neće biti tako dobar za neke ljude. Miočić je snažan, ali svatko je snažan. Moram biti spreman na sve, na njegove udarce, protunapade i hrvačke zahvate - poručio je Overeem.

Glavne borbe večeri počinju u 4 sata ujutro po srednjoeuropskom vremenu, a uvertiru u Miočićevu obranu pojasa dat će meč između čovjeka od kojega je Stipe uzeo titulu, Brazilca Fabrícija Werduma, te Amerikanca Travisa Brownea.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Prekrasni 11.09.2016.

    Razbio ga Stipica da mu ja sva droga iz ušiju izletila😄

  • Viki 257 11.09.2016.

    Meč završio prije 45 min

  • carbar 11.09.2016.

    Razbija ga ko beba zvečku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare