To je to što me zanima!

Stipić: Idemo u Pulu osigurati ostanak; Tomić: Ovo je danas bilo dostojno dresa Rijeke

Ponosan sam kako su se danas igrači ponašali nakon onakva dva poraza. Primili smo tri gola od Hajduka pa pet od Dinama, a dečki su se u roku tri dana tako brzo mentalno pripremili, rekao je Tomić nakon pobjede
Vidi originalni članak

Rijeka je danas osvojila tri vrlo važna boda u borbi za Konferencijsku ligu sljedeće godine. Momčad Gorana Tomića slavila je s 2-0 u Koprivnici protiv Slaven Belupa koji tako još uvijek nije osigurao ostanak među prvoligaškim društvom u sljedećoj sezoni.  

- Mi smo se izgubili u sistemu koji je danas Rijeka stavila na teren i oni su kroz dva prekida, dinamiku, odnosno njihovu kvalitetu došli do zaslužene pobjede - rekao je Tomislav Stipić nakon domaćeg poraza. 

Belupo će u sljedećem kolu igrati protiv Istre, a u posljednjem u Koprivnicu dolazi Varaždin.

- Ova je sezona baš duga i mukotrpna. Idemo u Pulu za dva dana osigurati ostanak u 1. HNL - zaključio je Stipić.

KOMENTAR Razumiju li nogometaši Rijeke da je ime na grbu uvijek bilo i bit će veće od imena na leđima?

Rijeka je, s druge strane, pobjedom došla do 55. boda te će do zadnjeg kola voditi tešku borbu s Hajdukom za Europu.

- Velika pobjeda. Ponosan sam kako su se danas igrači ponašali nakon onakva dva poraza. Primili smo tri gola od Hajduka pa pet od Dinama, a dečki su se u roku tri dana tako brzo mentalno pripremili i regenerirali tako da im čestitam na tome. Ovo je danas bilo dostojno Rijeke i to me veseli - rekao je Goran Tomić nakon utakmice pa nastavio:

SLAVEN - RIJEKA 0-2 Rijeka osvojila Podravinu, za Slaven zaigrao 16-godišnjak!

- Mislim da smo bili bolji od njih cijelu utakmicu i da smo imali još prilika za gol. Bili smo kompaktni, igrali smo svi jedni za druge i stvarno smo malo dopustili Slavenu. 

Rijeka će u 35. kolu gostovati u Varaždinu, a u posljednjem na Rujevicu dolazi Gorica.

- Želim ponovno vidjeti ovakvu Rijeku. Rijeku koja daje sve od sebe na terenu i plod toga bude takav rezultat, a mi imamo za odraditi još dvije utakmice - zaključio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare