To je to što me zanima!

Stipićev najteži dan: Nemoćni smo, moraju nam drugi pomoći

Izgleda da sa sobom već tri-četiri tjedna nosimo utege. Nikako da to prebrodimo, rekao je trener Slavena koji je u subotu najprije pokopao oca pa jurio na utakmicu u Pulu
Vidi originalni članak

S petim porazom u nizu Slaven Belupo doveo se u situaciju da do zadnjeg kola mora strahovati za ostanak. Nisu na to navikli Koprivničani koji su godinama negdje u zlatnoj sredini u HNL-u, međutim, nakon poraza od Istre 0-2 može im se dogoditi da - ispadnu iz lige.

DRAMA U PULI Istra srušila Slaven u žestokoj bitki: Na pragu je ostanka u ligi

- Ne znam, ovo je peta utakmica u kojoj nam je trebao "lucky punch". Jučer nismo, nažalost, uzeli ni taj jedan bod. Stihijska utakmica. Imali smo više šuteva, ali nismo probojni. Pretrčali su nas uz aut liniju, imali više dinamike i brzine. To nam se dogodilo nekoliko puta. Ispraznili smo se u zadnjem periodu. Sada moramo nešto izmisliti kako bismo u zadnjoj utakmici protiv Varaždina odigrali sa stavom - rekao je trener Slavena Tomislav Stipić nakon utakmice.

Bio je to jako težak dan za njega jer osim poraza, na utakmicu je stigao s posljednjeg ispraćaja svog oca u Omišu. Sada se već okreće Varaždinu u zadnjem kolu.

- Ne znam još što očekujem protiv Varaždina. Situacijski je u nas neka nemoć na terenu, nemoć da zabijemo gol. Vidjet ćemo što će ostali napraviti. Moramo se nadati pomoći od drugih, izgleda da sa sobom već tri-četiri tjedna nosimo utege. Nikako da to prebrodimo - zaključio je Stipić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 16.05.2021.

    Skidao si gače pred drugima,sad ti sve dolazi na naplatu.Vi ili Lokomotiva svejdeno isti ste......J.E.B.O. vas Dinamo.

  • kajzanavek 16.05.2021.

    Ono kaj ste jučer prikazali vi i Istra, sramota je i za općinske lige.

  • 16.05.2021.

    Alo, Osijek pušta Istri! Prčija ispada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare