To je to što me zanima!

Stiroporske ploče rješenje za sigurnost u Stanovima?

Nogometaši Hajduka 12. travnja stižu u Stanove i Uprava kluba morat će smisliti način kako da igrači steknu psihološku sigurnost
Vidi originalni članak

U Zadru i dalje papagajski ponavljaju kako je zid koji se pokazao kobnim za pokojnog Hrvoja Ćustića dovoljno udaljen od ruba igrališta. No svjesni su kako je nužno nešto promijeniti. Ako ni zbog čega drugoga, onda zbog psihološkog momenta. Ostane li sve isto, svaki bi se nogometaš drugačije ponašao tijekom utakmice na stadionu koji je tema svih razgovora posljednjih dana.
Iz zadarskog prvoligaša poručuju da razmatraju nekoliko mogućnosti. Jedna od njih, ujedno i najrealnija, je postavljanje ploča od stiropora po cijeloj dužini spornoga zida. Potražit će najdeblje stiroporske ploče i na taj način smanjiti rizik da se ponovi situacija slična onoj u kojoj je stradao Ćustić.
Iako se o tome nagađalo, niti jedan prvoligaš nije podnio zahtjev da Zadar ostatak ovosezonskih domaćih utakmica igra na nekom drugom stadionu. Svi su odreda potvrditi kako će doći u Stanove i odigrati predviđene utakmice. A za to vrijeme trajat će službena istraga o okolnostima kobnog događaja.
Hrvoja više nema, ali život ide dalje. Tako mora biti. Nakon neizmjerne tuge i rijeke suze koje su preplavile hrvatsku, a posebice zadarsku sportsku javnost, vrijeme je za novo kolo HNL-a. U sljedećih šest dana život će se morati vratiti u normalu, nogometaši početi razmišljati o suparnicima, a treneri o taktikama i postavama...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dadolino 06.04.2008.

    dovoljno daleko i dovoljno tvrd

Komentiraj...
Vidi sve komentare