To je to što me zanima!

Stivi, pa jel vidiš što kroz ovo? Šola golmanima zamaglio vid

METODE ZA ZLATO Naočale 'titraju', golmani malo vide loptu, malo ne. Imaju nekoliko nivoa, a najteži je kad se vidno polje zatvara i otvara sporije pa golmani moraju reagirati u stotinki sekunde
Vidi originalni članak

Kauboji se pripremaju za Euro u Hrvatskoj koji kreće u siječnju sljedeće godine. Baza reprezentacije za prvi dio priprema je u Ivanić Gradu, a uz tradicionalne metode treninga trener golmana Vlado Šola uveo je nešto novo.

POGLEDAJTE VIDEO

Golmanima je stavio naočale koji poboljšavaju reflekse.

Prvi su ih isprobali Filip Ivić i Ivan Stevanović. Radi se o posebnim naočalama koje skraćuju vidno polje i poboljšavaju fokus na loptu.

Stvar je u tome da naočale 'titraju', odnosno imaju zaslon koji se otvara i zatvara pa golmani malo vide loptu, malo ne. Imaju nekoliko nivoa, a najteži je kad je otvaranje i zatvaranje vidnog polja sporije pa golmani moraju reagirati u stotinki sekunde.

Stevanović i Ivić s ovime se još nisu susreli, ali brzo su se navikli.

Ivić napustio pripreme: Ako će me Červar trebati, tu sam

Lino Červar na raspolaganju ima četiri golmana, Stevanoviću i Iviću u drugom dijelu priprema za Europsko prvenstvo priključit će se Mirko Alilović i Ivan Pešić. No iz kampa reprezentacije stigla je vijest da je Ivić napustio pripreme.

- Koljeno nije bilo spremno na takve napore. Ušao sam prebrzo u ritam i normalno da je koljeno reagiralo. Nije ništa strašno, ali po nekim liječničkim iskazima najbolje je mirovati četiri do pet dana te nakon toga nastaviti s vježbama jačanja da se ponovno ojača taj mišić i da se povuče voda iz koljena. Bit ću spreman i nakon toga doći ako će izbornik Lino Červar željeti da se vratim - rekao je Ivić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • stjepan_55 20.12.2017.

    Hoće to morati nositi i na utakmicama ili samo na treninzima?

  • Iskrivljena antena 20.12.2017.

    Uvesti dozu zvana Ivano Balić pa makar ga utjerali sa pumparicom

  • LucY_2 20.12.2017.

    Pozdrav svim kmicama ;) Danas Unics Kazan protiv Cedevite 1.3. Petak, Arsenal-Liverpool 12 1.3. Subota Real-Barca 12 1.3, također u subotu Juve-Roma 12 1.3 i isto u subotu Cedevita protiv Zadra 1.15. Ulog 200€ dobitak 650€.

Komentiraj...
Vidi sve komentare