To je to što me zanima!

Stiže novi hit serijal? I Kobeja su snimali u posljednjoj sezoni

Netflixov dokumentarni serijal 'The Last Dance' o Jordanu i Bullsima ruši sve rekorde gledanosti, a spominje se kako bi se takav serijal mogao snimiti i o Kobeju Bryantu i njegovoj posljednjoj sezoni u Lakersima
Vidi originalni članak

Michael Jordan (57) nije mogao zaustaviti suze na komemoraciji za Kobeja Bryanta koji je poginuo u helikopterskoj nesreći 26. siječnja ove godine. Svijet je tad izgubio košarkaša koji se mogao svrstati uz bok Jordanu po svojem načinu igre, mentalitetu, pojavi. A nakon što je ovog tjedna dokumentarni serijal Netflixa 'The Last Dance' srušio rekorde gledanosti, razmišlja se o tome da nešto slično naprave i o Kobeju Bryantu jer su kamere pratile svaki korak 'Mambe' u posljednjoj mu NBA sezoni.

TONI KUKOČ: Nisu mi se baš svidjele prve dvije epizode filma o Bullsima

U sezoni 1997./1998. kamere su pratile Jordana i Bullse, tu i tamo su morale pričekati ispred vrata kad je Phil Jackson bio u elementu, ali u Lakersima su kamere imale neograničen pristup svlačionicama te su pratile Kobeja Bryanta svugdje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad nitko nije imao takav pristup, dopustili smo da snimaju sve što bi NBA liga dopustila, a ponekad bismo okrenuli glavu i dopustili im još i više - rekao je John Black iz odnosa s javnošću LA Lakersa.

A GDJE JE TONI? Izbrisali su Kukoča sa slike; Kerr: Baš mi je neugodno...

Na posljednjoj utakmici u karijeri, Kobe je Utah Jazzu ubacio 60 poena, a kako piše ESPN, Kobe je prošle godine vidio editirane materijale, a još nije poznato hoće li obitelj odobriti materijale koji bi trebali biti korišteni u dokumentarcu. Doduše, osim Kobejeve posljednje sezone i rastanka jednog od najvećih ikad od NBA-ja, gledatelji će moći vidjeti najlošiju sezonu u povijesti Lakersa u kojoj su pobijedili u samo 17 od 82 utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prcko_Vitaminčić 25.04.2020.

    Pogledao sam prvu epizodu i mogu reći da nisam pretjerano oduševljen Jordanom...Dončić je puno bolji.. Znači lista najboljih košarkaša mi je malo izmjenjena i ide ovako 1.Beroš 2.Alemka Modrić 3.Dončić 4.James 5.Magic 6.Messi 7.Frodo Baggins 8.Zekoslav Mrkva 9.Skipp Bayless 10.Tacko Fall Nažalost Jordan mi je pao na 13.mjesto...a preskočio ga je onaj plavi iz "space jama"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare