To je to što me zanima!

Što Bogdanović nosi Knicksima? 'On je noćna mora za obrane i bezobrazno efikasan šuter trice'

Knicksi su htjeli nekoga tko može stabilizirati napad osim Brunsona i nekoga tko može igrati pored njega. Bogdanović je odličan strijelac i šuter, piše The Athletic u analizi nakon dolaska hrvatskog košarkaša
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović (34) na svojoj je koži okusio kako se u NBA ligi stvari mogu preokrenuti preko noći. Jučer je bio igrač Detroit Pistonsa, najgore momčadi lige, ali je u četvrtak razmjenjen u New York Knickse, koji ove sezone izgledaju nevjerojatno.

VIDEO: 'Mi Hrvati' orlilo se na NBA utakmici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knicksi su jedna od najpopularnijih NBA momčadi, u ligi su od njenog osnivanja 1946. godine, a domaće utakmice igraju u globalno poznatoj areni Madison Square Gardenu. Uz Bojana Bogdanovića, iz Detroita je u Veliku Jabuku stigao i Alec Burks (32).

Upravo je Bogdanović profil igrača koji je nedostajao Knicksima. Sjajan strijelac koji može kreirati vlastiti šut i jedan od najboljih šutera lige. Iako će Bogdanović u Knicksima vjerojatno imati ulogu s klupe, njegov doprinos bit će od velike važnosti.

VELIKE RIJEČI LEGENDE Magic Johnson: Bogdanović? S njim mogu i do finala NBA lige!

- Htjeli su nekoga tko može stabilizirati napad osim Brunsona i nekoga tko može igrati pored njega. Sad su dobili dvojicu igrača koji ispunjavaju te uvjete. Burks, iako nije bek, može igrati tu ulogu i pružati dobru obranu. Bogdanović je odličan strijelac i šuter. U zadnjih šest sezona zabijao je više od 17 koševa, a ove sezone je bezobrazno efikasan, s obzirom na to kako je igrao u bijednom Detroitu.- piše Fred Katz, koji je u analizi za The Athletic objasnio što će Bogdanović donijet Pistonsima. 

'Bogdanović je noćna mora za obrane'

Bogdanović je jedan od najboljih šutera NBA lige, a upravo se šut za 3 izuzetno cijeni u modernoj košarci.

BABO JE SPAŠEN Bogdanović napušta najlošiju momčad NBA-a, ide u Knickse!

- Zaboravite na impresivne postotke Bogdanovića na trici - istaknuo je Katz i dodao...

- Knicksi bi mogli imati jednako koristi i od njegove tehnike. Bogdanović ima jedan od najbržih izbačaja u košarci, što može biti noćna mora za obrane. Nije samo njegova brzina izbačaja impresivna, on se igra s obranama dok je na trici. Svako malo će mu se čuvar približiti kako bi zaustavio njegovu tricu, ali majstorski zna 'zamaskirati' šut i prevariti protivnika. Toliko je miran u tim trenucima, kao da ih živi u usporenoj snimci. 

Knicksi su trenutačno na četvrtom mjestu istočne konferencije NBA lige, a Bogdanović ima priliku debitirati pred domaćom publikom u noći sa subote na nedjelju (1.30 sati). 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • ALLinONE!! 09.02.2024.

    Ajd ne pretjerujte, babuka ne igra obranu

  • mars7 09.02.2024.

    knicksi ce bit dobri ali magic ih jucer proglasio da ce u finale tesko jer moraju preko bostona imilwaukejja

Komentiraj...
Vidi sve komentare