Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bogdanović napušta najlošiju momčad NBA-a, ide u Knickse!

Bogdanović napušta najlošiju momčad NBA-a, ide u Knickse!

Bojan Bogdanović novi je igrač New York Knicksa, javio je NBA insajder Shams Charania. S tom bi se momčadi, šestoj u američkom dijelu karijere, trebao boriti za naslov u Istočnoj konferenciji

VIDEO

Bojan Bogdanović (34) nakon godinu i pol dana napušta Detroit Pistonse, čiji je ove sezone bio ponajbolji igrač u katastrofalnoj sezoni s omjerom od sedam pobjeda i 43 poraza nakon 50 utakmica.

Detroit je zadnjeg dana prijelaznog roka poslao hrvatskog košarkaša u New York Knickse, četvrtu momčad Istoka, javlja NBA insajder Shams Charania. S njim će i Alec Burks, a u suprotnom smjeru Quentin Grimes, Evan Fournier, Malachi Flynn i dva picka u drugoj rundi drafta.

Bogdanović je zbog zamjene momčadi propustio gostovanje Detroita u Sacramentu, gdje su pobijedili 133-120. S New Yorkom će imati vrlo dobre šanse igrati doigravanje.

Nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa, Utah Jazza i Detroita, to je šesta NBA franšiza za koju će zaigrati u desetogodišnjoj karijeri "preko bare".

NBA: Detroit Pistons at Houston Rockets

Koliko zarađuje Bojan Bogdanović?

Bogdanović je s Detroitom imao ugovor do kraja iduće sezone od 19,5 milijuna dolara bruto odnosno 10,8 milijuna dolara neto godišnje. Plaća mu u New Yorku sigurno neće biti manja, može biti samo jednaka ili viša. Ove je sezone u 28 utakmica za 32,9 minuta u prosjeku zabijao 20,2 koša uz 3,4 skoka, 2,5 asistencije, 2,3 izgubljene lopte i 0,8 ukradenih lopti.

Knicksi su na omjeru 33-18, šest pobjeda udaljeni od lidera Istoka Bostona, a jednaki broj pobjeda imaju i Cleveland i Milwaukee. Dakle, Babo bi s novom momčadi mogao u napad na konferencijski naslov, a možda i NBA prsten... Bit će treći Hrvat u Knicksima nakon Brune Šundova i Marija Hezonje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem