To je to što me zanima!

Što bude kada navijač Spursa zaspi, a naiđe navijač Ajaxa?

Domišljati gospodin prekrižio je grb Tottenhama, a mjesto gdje piše sponzor Spursa 'AIA' je malo preuredio i na kraju je pisalo 'Ajax'. Navijač nizozemske momčadi uslikao se s pospankom i objavio sve na Twitteru...
Vidi originalni članak

Ma idem malo odmoriti, ionako ima vremena do utakmice, a i siguran sam u Londonu, pomislio je jedan navijač Tottenhama i zaspao u dresu najdražeg kluba na klupi kao beba. Pored njega prolazili su brojni navijači Ajaxa, a onda je jednome sinula ideja. 'Idem mu ja malo upropastiti san', pomislio je i uzeo u ruke flomaster.

Domišljati gospodin prekrižio je grb Tottenhama, a mjesto gdje piše sponzor Spursa 'AIA' je malo preuredio i na kraju je pisalo 'Ajax'. Navijač nizozemske momčadi uslikao se s pospankom, i naravno, sliku objavio na društvenim mrežama.

Rivalstva između navijača nekada prijeđu granicu i dođe do nasilja što je za svaku osudu. No navijač Ajaxa oduševio je sve i pokazao da možete 'napakostiti' suparniku bez da ga ozlijedite ili mu naudite. Ova objava je postala apsolutni hit, mnogi su se nasmijali, a pitanje je kako će reagirati navijač Tottenhama kada se probudi. Sigurno će požaliti taj trenutak kada je odlučio odmoriti, no barem se naspavao.

Tottenham i Ajax danas igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka u Londonu, a Nizozemci su favoriti. Mnogi su ih podcijenili i uoči Reala no pokazali su da su pravo osvježenje u Europi s mladićima koje su praktički doveli za 'bagatelu', a na njima će zaraditi pravo bogatstvo. 

Unatoč ozljedi najboljeg igrača Harryja Kanea, Spursi su nakon velike borbe prošli City u četvrtfinalu i nadaju se da na temelju svog iskustva mogu izbaciti mlade Nizozemce i proći u finale gdje će ih čekati pobjednik između Barcelone i Liverpoola.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 30.04.2019.

    Zamislite da u Splitu zaspite sa suparničkim obilježjima... e kad bi došla intelektualna ekipa iz kladionice s crnim adidas trenirkama koje im je kupila mama (jer oni narvno ne rade)...

  • burek. 30.04.2019.

    hahahah kakvo huliganstvo cc :P

  • 30.04.2019.

    dobra šala hehe nadam se da ce utakmica bit dobra ida će ajax pobijedit

Komentiraj...
Vidi sve komentare