To je to što me zanima!

Dalić: Što će mi ugovor? Pa ja nisam uhljeb, volim Hrvatsku!

Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje, rekao je Dalić u intervjuu za 24sata
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i za predstojeće dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Odlučio je to izvršni odbor HNS-a na sjednici u ponedjeljak.

Davor Šuker kazao je novinarima kako će Dalić nastaviti raditi bez ugovora i da nije dogovorena nikakva premija odvede li "vatrene" u Rusiju. Komentar takvog dogovora zatražili smo od samog izbornika Dalića koji je ostao pri ranije izrečenim stavovima kako je spreman dati sve za reprezentaciju i kako mu ugovor nije potreban.

- Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav - javio nam se izbornik i dodao:

- Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Unatoč različitim interpretacijama njegova imenovanja, Dalić nema sumnje zašto je prihvatio izborničku funkciju.

- Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje - kazao je Dalić, koji nam je otkrio potencijalno pojačanje u stručnom stožeru:

- Moram obaviti još neke razgovore i definirati stožer. Marijan Mrmić sigurno ostaje, u kombinacijama je i Dražen Ladić, ali moram razgovarati s još nekim ljudima pa ću i to definirati.

Hrvatska će u utorak doznati protivnika u ždrijebu dodatnih kvalifikacija. Nositelji smo, a protivnik će nam biti Sjeverna Irska, Švedska, Grčka ili Republika Irska.

- Želim podršku, da uz pomoć hrvatskog naroda odemo u Rusiju i da to pokušamo napraviti svi zajedno - zaključio je Zlatko Dalić u razgovoru za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • uvijekkontra 17.10.2017.

    Bravo momak !!! Nedaj da te slome ni silom sve je prolazno samo tako ces imati prijatelje od Vukovara do Prevlake.

  • mestar 17.10.2017.

    Tako rade ljudi koji misle posteno radit. Ti ugovori su samo za pohlepne koji nemaju obraza, tako da mogu radit sto hoce i nista, pa kad dobiju nogu dobiju veliku otpremninu to je vec mourinhov stil koji je zgrnio milijune na odkazima.

  • Fidelcastron 17.10.2017.

    Daiiću najbolje ti je da pokupiš kufere dok ti je vrime .Ne da mi nisi drag ali ne znaš ti sa kime imaš posla ....Lipo imaš tamo Emirate ne samo da ćeš lipo zaradit nego i biti mirnih živaca .A ovde nebudeš li igra po njihovome brzo će te najurit .Zato ti i nisu dali ugovor ka Serviseru , jer nisu sigurni hoćeš li bit poslušnik a i dite si bilih .Stavili su te samo da smire javnost ,a čeka se tvoj prvi kiks pa ti slijedi crveni .Sada kada si tu jedva te se čekaju riješiti ,jbg Kruno Jurčević i Zoran Mamić čekaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare