To je to što me zanima!

Što je ovo?! Aston Villa utrpala prvaku Engleske sedam golova!

Nikad Liverpool nije primio sedam golova u Premiershipu. Štoviše, čak je 57 godina prošlo otkad mu je netko zabio toliko uopće! A maloj Aston Villi to je uspjelo ovu nedjelju. Nestvarno...
Vidi originalni članak

Aston Villa - Liverpool 7-2. Da, dobro ste pročitali. Momčad iz Birminghama prvaku je Engleske u nedjelju na Villa Parku zabila koliko nitko nikad nije otkad je Premiershipa!

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je Liverpool slavio titulu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ollie Watkins zabio je hat-trick, Jack Grealish dva, Ross Barkley i John McGinn jedan za momčad hrvatskog golmana Lovre Kalinića, koji nije bio u zapisniku pobjedničke momčadi. Dva gola Mohameda Salaha za "redse" tek su počasna.

Zadnji je put Liverpool sedam golova primio davne 1963., prije 57 godina, u utakmici protiv Tottenhama (također 7-2).

Prvi put u povijesti ManU i Liverpool su u istom danu primili po najmanje šest golova. Srećom po "redse", nisu upisali i najteži poraz u povijesti kluba, to je i dalje 1-9 protiv Birmingham Cityja iz prosinca 1954.

Zanimljivo, bila je to druga pobjeda Ville u zadnja tri međusobna susreta nakon trijumfa 5-0 u Liga kupu u prosincu 2019. Međutim, Liverpool je tada igrao s mladom momčad u kojoj niti jedan igrač nije bio stariji od 22 godine jer su "seniori" bili na drugom kontinentu na klupskom svjetskom prvenstvu.

Međutim, večeras je aktualni engleski prvak nastupio u najjačem sastavu. Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Ollieja Watkinsa, a isti je igrač u 22. minuti zabio za 2-0. Deset minuta kasnije smanjio je Mohamed Salah, no Villa je do kraja poluvremena zabila još dva gola. John McGinn je u 35. zabio za 3-1, a Watkins je poluvrijeme života zaključio trećim golom u 39. minuti.

Fantastičnu predstavu Aston Villa je u 55. minuti okrunila i petim golom, a strijelac je bio Ross Barkley. Salah je u 60. smanjio na 2-5, da bi Jack Grealish golovima u 66. i 75. povisio na nestvarnih 7-2. Watkins je u 85. minuti mogao zabiti i svoj četvrti pogodak na utakmici, no pogodio je prečku.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Prki600 05.10.2020.

    A Lovren nije bio dobar,e a kakvi su vam ovi tek.....

  • 05.10.2020.

    ubilo baju

  • hisense 05.10.2020.

    Eto pa vi prodajte Lovrena hahah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare