Obavijesti

Sport

Komentari 118

Što je ovo?! Aston Villa utrpala prvaku Engleske sedam golova!

Što je ovo?! Aston Villa utrpala prvaku Engleske sedam golova!
100

Nikad Liverpool nije primio sedam golova u Premiershipu. Štoviše, čak je 57 godina prošlo otkad mu je netko zabio toliko uopće! A maloj Aston Villi to je uspjelo ovu nedjelju. Nestvarno...

VIDEO

Aston Villa - Liverpool 7-2. Da, dobro ste pročitali. Momčad iz Birminghama prvaku je Engleske u nedjelju na Villa Parku zabila koliko nitko nikad nije otkad je Premiershipa!

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je Liverpool slavio titulu

Pokretanje videa...

Navijači Liverpoola slave titulu u Premiershipu 02:26

Ollie Watkins zabio je hat-trick, Jack Grealish dva, Ross Barkley i John McGinn jedan za momčad hrvatskog golmana Lovre Kalinića, koji nije bio u zapisniku pobjedničke momčadi. Dva gola Mohameda Salaha za "redse" tek su počasna.

Zadnji je put Liverpool sedam golova primio davne 1963., prije 57 godina, u utakmici protiv Tottenhama (također 7-2).

Prvi put u povijesti ManU i Liverpool su u istom danu primili po najmanje šest golova. Srećom po "redse", nisu upisali i najteži poraz u povijesti kluba, to je i dalje 1-9 protiv Birmingham Cityja iz prosinca 1954.

Premier League - Aston Villa v Liverpool

Zanimljivo, bila je to druga pobjeda Ville u zadnja tri međusobna susreta nakon trijumfa 5-0 u Liga kupu u prosincu 2019. Međutim, Liverpool je tada igrao s mladom momčad u kojoj niti jedan igrač nije bio stariji od 22 godine jer su "seniori" bili na drugom kontinentu na klupskom svjetskom prvenstvu.

Međutim, večeras je aktualni engleski prvak nastupio u najjačem sastavu. Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Ollieja Watkinsa, a isti je igrač u 22. minuti zabio za 2-0. Deset minuta kasnije smanjio je Mohamed Salah, no Villa je do kraja poluvremena zabila još dva gola. John McGinn je u 35. zabio za 3-1, a Watkins je poluvrijeme života zaključio trećim golom u 39. minuti.

Fantastičnu predstavu Aston Villa je u 55. minuti okrunila i petim golom, a strijelac je bio Ross Barkley. Salah je u 60. smanjio na 2-5, da bi Jack Grealish golovima u 66. i 75. povisio na nestvarnih 7-2. Watkins je u 85. minuti mogao zabiti i svoj četvrti pogodak na utakmici, no pogodio je prečku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica