To je to što me zanima!

Što je ovo bilo?! HTV prekinuo prijenos Hajduka. Sedam puta

Javna televizija imala je puno problema privesti prijenos utakmice Villarreala i Hajduka kraju. Netko je očito stisnuo krivi gumb i pustio reklame, a to se ponovilo nekoliko puta
Vidi originalni članak

Televizijska tehnika ponekad zna zakazati, kao što je bio slučaj na MAXSportu prije prve utakmice ovosezonskog HNL-a između Dinama i Lokomotive, a slično se dogodilo i Hrvatskoj televiziji u završnici prijenosa utakmice Villarreala i Hajduka (4-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide protiv Vitorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sudačkoj nadoknadi, naime, usred napada Španjolaca, krenula je špica za reklame. Kad se slika vratila na utakmicu, pomislili smo da su problemi riješeni, ali problem se nekoliko sekundi poslije ponovio. I opet, i opet, i opet! Ukupno čak sedam puta, a svaki put prikazivao se drugi video. Od reklame za jedan trgovački lanac, kockarnice, tableta za probavu pa jednog operatera koji prenosi HNL uz kadrove Bad Blue Boysa kako slave...

Gledatelji, srećom, nisu propustili ništa bitno, do kraja utakmice više nije pao gol, a komentator Marko Šapit ispričao se zbog "tehničkih problema".

Završetak prijenosa utakmice Villarreal - Hajduk možete pogledati OVDJE.

HTV je osigurao prava prijenosa i uzvratne utakmice koja se igra idući četvrtak na Poljudu, a emitirat će se i na klupskoj platformi Hajduk Digital TV, gdje se mogla gledati i utakmica iz Valencije.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Antitovar *_553 19.08.2022.

    I hrt se sprda s ajdugom

  • Firefox_1 19.08.2022.

    Ovo je velika sramota za HRT i netko treba snositi posljedice. Ovo nije slučajnost, jer ipak ne može biti slučajno da se baš najgledaniji program tako " hakira ". Da podsjetim da je to jedina televizija koja živi na našoj grbači, da smo svi mi ti koji plaćamo odgovorne. Stoga bi netko tu trebao odgovarati. 

  • Jao sta smo fini 19.08.2022.

    I meni je to čudno malo odmah bilo,reklame na pornjavi!? bezobrazno od htv-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare