To je to što me zanima!

Što je potrebno da bi Hrvatska imala dva kluba u Ligi prvaka?

Dinamo je fantastičnim uspjehom približio Ligi prvaka drugi klub iz Hrvatske, iako to u ovom trenutku ne izgleda najrealnije
Vidi originalni članak

Nakon svakog većeg uspjeha Dinama u Europi povlači se pitanje koliko 'modri' rade za boljitak hrvatskog nogometa, a često se i dinamovci vole time pohvaliti. I neka. Imaju se čime!

Dinamo je pobjedom nad Bodo/Glimtom popravio koeficijent HNL-a za 1.250. Usporedno, do jučerašnje utakmice sva naša četiri kluba koja su igrala ili igraju europske kvalifikacije (Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek) u ukupno 12 utakmica poboljšali su hrvatski koeficijent za 1.375, izračunao je profesor Tomislav Globan.

'Modri' su osmim ulaskom u Ligu prvaka zaradili više od 22 milijuna eura, a na to se još zbrajaju i prihodi od TV prava te odigrane utakmice i osvojeni bodovi (ako ih bude) u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju. Plus novac od sponzorstava, prodanih ulaznica...

PANIKA NA ULAZU Prof. Globan: Ljudi na ulazu na sjever su se bojali za vlastite živote, učinite nešto i to hitno! 'KREMA' U KONKURENCIJI Uefa i 24sata biraju najboljeg igrača Europe sezone 2021./22.

Kako god, Dinamo je fantastičnim uspjehom približio Ligi prvaka i drugi klub iz Hrvatske, iako to u ovom trenutku ne izgleda najrealnije.

"Dinamo bi trebao u LP, odnosno eventualnoj EL, na proljeće ubrati sveukupno barem 16 bodova (op.a., da bi Hrvatska imala dva predstavnika u Ligi prvaka). Dakle osam pobjeda", piše Globan.

MAKSIMIRSKI MERCATO Enis Cokaj i dalje 'na čekanju', a prioritet je dolazak lijevog beka

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S ĐANIJEM BARBIROM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Palmanova 26.08.2022.

    novi stadion Maksimir!malecki Cremonese je rekonstruirao svoj stadion za 21.000 mjesta a mi nikad nista?

  • srakar 25.08.2022.

    Pa dinamo će svake godine imati dovoljan koeficijent i za nositelja,a ostali nek se sami pobrinu.

  • StaTeBriga0 25.08.2022.

    cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare