To je to što me zanima!

Što je sad ovo? Lopetegui je u Real ugradio Barcelonin DNK!

Real je oborio klupski rekord u broju uspješnih dodavanja u 4-1 pobjedi protiv Leganesa na Bernabeuu. 'Kraljevi' su imali 798 uspješnih dodavanja i prvi put su ispred Barcelone u toj kategoriji
Vidi originalni članak

Svaki trener kad preuzme neki klub ugradi nešto svoje, neki stil po kojem će svi prepoznati njegovu momčad. Julen Lopetegui u Real je ugradio - tiki-taku, Barcelonin trademark pod Pepom Guardiolom i sad Real više dodaje loptu nego Katalonci!

Recimo, kad je klub vodio Jose Mourinho, Real je imao 27,366 dodavanja manje od Barcelone na kraju sezone. U prvih nekoliko utakmica ove sezone Lopetegui je nametnuo novi stil u Realu koji sad ima više dodavanja od Barcelone.

Pokazalo se to protiv Getafea i Girone, kad je Real visoko pritiskao i držao loptu kratkim dodavanjima. Prednjačio je tada sjajni Nijemac Toni Kroos koji je od 226 dodavanja imao 220 uspješnih. Protiv Leganésa u Realovu početnu momčad vratio se Luka Modrić i dominacija u dodavanjima postala je još izraženija.

Protiv Leganésa realovci su imali 798 uspješnih dodavanja čime su oborili klupski rekord u ukupnom broju uspješnih dodavanja u jednoj utakmici. Nakon nepotpuna tri kola u La Ligi, Real vodi u statistici dodavanja s 1505 dodavanja ispred Barcelone koja ima 1470, ali i utakmicu manje. Večeras igra protiv Huesce (18.30 sati).

VIDI OVO! 10 stvari koje niste znali o Mariu Mandžukiću!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zekica 02.09.2018.

    Real po dodavanju bolji od Barce koja ima utakmicu manje i 30 dodavanja manje. Nadam se da Huesca neće biti toliko brutalna u posjedu da jadna Barca ne odigra 30ak dodavanja u 90 minuta. 👏👏👏

  • mestar 02.09.2018.

    Nitko ne moze igrat kao sto je igrala Barca u Pepovoj eri nije mogao prije nece moc ni poslije jer je jako tesko sastavit takvu ekipu a kopija nikad nije kao original. Mozda slicno ali ne tako dobro jer nemaju takve igrace kao sto je imala Barca pa ni ova sad ne moze igrat tako jer je ostalo jos samo nekoliko igraca od te ekipe a nogomet je timska igra. Ekipa je jaka i dobra onoliko koliko im je dobra najlosija karika u ekipi.

  • MarioRonjak 02.09.2018.

    Pa nadam se da neće igrati dosadan nogomet kao barca s tim dodavanjima

Komentiraj...
Vidi sve komentare