To je to što me zanima!

Što kažu navijači: 'Ivane, možeš li doći na okupljanje pa makar da igraš jednom nogom?'

Navijači su razočarani. I to s razlogom. Dugo vremena Hrvatska nije povezala dvije ovako loše utakmice, a svi su složni da "vatreni" ovo nisu smjeli dopustiti, bez obzira na brojne izostanke ključnih igrača
Vidi originalni članak

Poraz od Turske bio je, ispostavilo se, samo nagovještaj za ono što će se dogoditi. Hrvatska je novom blijedom predstavom i porazom od Walesa ugrozila plasman na Euro u Njemačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je bilo idealno do prošlog četvrta... "Vatreni" su potom upisali dva uzastopna poraza od izravnih konkurenata i sad je stanje bitno drugačije. Nije sve u našim rukama. 

Navijači su razočarani. I to s razlogom. Dugo vremena Hrvatska nije povezala dvije ovako loše utakmice, a svi su složni da "vatreni" ovo nisu smjeli dopustiti, bez obzira na brojne izostanke ključnih igrača.

"Neki igrači nisu za reprezentaciju", "Ono kad Wales igra kao Hrvatska, a Hrvatska kao Wales", "Mislim da je ovo greška igrača koji su igrali bezosjećajno i kao da im nije stalno ni do čega", "Treba biti realan, ovo je katastrofa", samo su neki od komentara.

IGRAČI U ŠOKU Pašalić: Uzrok poraza? Puno je faktora. Većina igrača igra manje u klubovima, ja prvi REAKCIJE IZ REGIJE Mediji iz susjedstva: Hrvatska si kopa jamu, Wilson je uništio sporog Vidu! Sad prijeti baraž

Neki tek sad vide koliko nam je bitan Ivan Perišić. Navijači zazivaju njegov povratak, pa makar i na štaci...

"Koliko nam Perišić fali...", "Perišiću, je li moguće da dođeš na sljedeće okupljanje pa makar da igraš jednom nogom", "Jedan je Ivan Perišić", pišu navijači.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Šandor Romano 16.10.2023.

    Perišić srce Hrvatsko ovo ostalo glumci.

  • Lola Slavonska 16.10.2023.

    Ivane vrime je da se vratiš u ajduka i sa jednom nogom ćeš biti najbolji igrač ajduka 💪💪

  • Ujkocro 16.10.2023.

    Čemu suze???Ionako igrači najviše zarade u dodatnim kvalifikacijama.Dajte vi nama sličice knolice,Kolindice i golmanove mamice da se tješimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare