To je to što me zanima!

Što s Mbappeom? Mama kaže da ništa nije potpisao, Francuzi tvrde da je produžio s PSG-om

Francuski mediji pišu da će Mbappe dobiti 50 mil. eura za dvije sezone plus 100 milijuna za ostanak, Španjolci se s time ne slažu. A ne slaže se ni majka francuskog napadača
Vidi originalni članak

U potpunosti je pogrešna informacija da je Kylian produžio ugovor, kratko je za španjolsku Marcu poručila Mbappéova majka Fayza Lamari. A ako smo nešto naučili u životu, onda je to da mami moramo vjerovati.

ZLATO POD NOGAMA 'Mbappé saga' nije gotova! Evo koliko mu PSG nudi za ostanak

Francuski Le Parisien izašao je s informacijom kako je najtraženiji napadač na svijetu potpisao novi ugovor u Parizu te da će Real Madrid morati potražiti rezervnu varijantu. No, majka francuskog napadača tvrdi da su 'kraljevi i dalje prvi izbor za njezina sina'. A i u Realu su uvjereni da su na jako dobrom putu.

Dok francuski mediji pišu da je spremio 50 milijuna eura za nove dvije sezone u PSG-u, uz bonus od 100 milijuna jer ostaje, Španjolci se ne slažu. Spominju gubitke od 224 milijuna eura francuskog kluba prošle sezone pa je pomalo i nevjerojatna svota kojom su pokušali napadača nagovoriti na ostanak.

Bilo kako bilo, prijelazni rok se ubrzo otvara, a ovo bi ljeto moglo biti s mnogo promjena i migracija u nogometnim momčadima.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Real_Madrid81 06.05.2022.

    To je vec odavno dogovoreno da ce u Real jos malo stize potvrda💪

  • TAKE IT BACK 06.05.2022.

    Cijeli svijet ne spava.Hitmo se mora oglasiti.

  • mrmagdens 06.05.2022.

    Ide u dinamo, umijesto brunee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare