To je to što me zanima!

Stopirani pregovori nakon tri sata, Rebić potpisuje u srijedu

"Blizu smo sporazuma, praktično su dogovoreni detalji. Tijekom noći bi Fiorentina trebala sastaviti novi prijedlog ugovora, koji će naš odvjetnik Peronja pregledati"
Vidi originalni članak

Nakon tri sata razgovora prekinuti su pregovori između čelnika Splita i Fiorentine na stadionu Artemio Franchi, a transfer Ante Rebića još uvijek je na čekanju. Pregovori bi se trebali nastaviti sutra ujutro u 9.00 sati, a čelnici Splita su optimistični oko njihova ishoda.

- Blizu smo sporazuma, praktično su dogovoreni svi detalji. Tijekom noći bi Fiorentina trebala sastaviti novi prijedlog ugovora, koji će naš odvjetnik Peronja pregledati i ukoliko sve bude onako kako su se uprave klubova dogovorile, sutra bi trebali potpisati ugovor – priopćio nam je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.

Navodno je Rebić zadovoljan svojim dijelom priče, radi se o ugovoru od 3.2 milijuna eura za četiri sezone, s mogućnošću produženja na petu, no čelnici Splita inzistirali su na još nekim detaljima koji se tiču dodatnih bonusa za klub, koji bi im pripali ako Rebić bude dobro odigrao.

Ako sve bude prema planovima, Ante Rebić bi sutra ujutro nakon potpisa ugovora trebao na liječnički pregled te na službeno predstavljanje, a u Split bi se trebao vratiti za par dana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • scorpionrv88 28.08.2013.

    zaslužio je Rebić to!! :)

  • AntonTrdić 28.08.2013.

    mali ce se prodat, menadzeri ce biti puni para, a na kraju sezone vijest , vraca se on kod nas u ovu sramotnu hnl

  • It's kišing 28.08.2013.

    Pohlepa... Na kraju zbog pohlepe čelnih ljudi u klubu, mali neće nigdje ni otić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare