To je to što me zanima!

Dalić napokon dočekao: Ladić se priključio igračima u Dallasu

Nakon poraza od Perua izbornik Zlatko Dalić u dogovoru s klubovima obaveza je na idućoj prijateljskoj utakmici oslobodio šest igrača, no zato je u Dallasu dobio veliko pojačanje u stručnom stožeru, Dražena Ladića
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je stigla u Dallas gdje se priprema za utakmicu s Meksikom koja je na rasporedu u srijedu u 4:00 ujutro po hrvatskom vremenu. Turneju po SAD-u nastavlja 19 igrača nakon što je izbornik u klubove pustio šestoricu, no zato je Dalić dobio toliko željeno pojačanje u stručnom stožeru.

Na treningu na terenima Sveučilišta Southern Methodist po prvi je puta s reprezentacijom bio i novi član stručnog stožera - Dražen Ladić.

Bivši golman Dinama i Hrvatske bio je i predviđen za dolazak u SAD, a reprezentaciji se priključio nakon što je pratio pripremnu utakmicu Islanda s Meksikom, s obzirom da će Islanđani biti posljednji suparnik Vatrenima u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Rusiji.

'Hrvatska će u nedjelju također trenirati na terenima Sveučilišta Southern Methodist, dok će u ponedjeljak, dan prije utakmice, odraditi službeni trening na stadionu AT&T', obavijestio je HNS.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dsmilja1 25.03.2018.

    Bit ce opet sudskih procesa...

  • lama2 25.03.2018.

    A da izvucete i Cicu iz naftaline , pa da se i on pridruzi.

  • komentator__Luka 25.03.2018.

    dalić i ladić :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare