To je to što me zanima!

Skupo platio krivo parkiranje: Policija raznijela auto u Parizu

Francuzi su strahovali od novog terorističkog napada uoči utakmice njihove reprezentacije protiv Islanda. Policija je nakon dojave raznijela automobil za koji nisu bili sigurni što sadrži
Vidi originalni članak

Terorizam je bio velika prijetnja održavanju Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, no do same završnice natjecanja domaćini nisu imali problema ni s kakvim ozbiljnijim antiterorističkim operacijama. Sve do posljednjeg četvrtfinala i utakmice između Francuske i Islanda. Barem teoretski.

Nekoliko sati uoči utakmice na Stade de Franceu u pariškom predgrađu Saint-Denisu policija je u kontroliranoj eksploziji raznijela automobil koji je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu. Vjerovalo se da sadrži sumnjiv paket, najvjerojatnije bombu. Policajci ništa nisu prepustili slučaju.

Stade de France bio je jedno od poprišta terorističkog napada u Parizu prošlog studenog u kojem je stradalo više od 130 ljudi. Dva su bombaša tada pokušala ući na stadion gdje su prijateljsku utakmicu igrale Francuska i Njemačka. Jedan od njih raznio se u blizini stadiona nakon što ga zaštitari nisu pustili na tribine.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zagro 04.07.2016.

    raznijeli čovjeku auto u strahu od terorizma,a na tribinama im baklje i topovski udari???i tipovi im uletili na igralište???nekako mi baš priča ne drži vodu...

  • 04.07.2016.

    Kako kod nas parkiraju aute mislim da bi kod nas bilo ratno stanje od 06 - 19 sati.

  • zahira45 04.07.2016.

    Tako i treba kad parkiraš gdje ne treba... Hihihih

Komentiraj...
Vidi sve komentare