To je to što me zanima!

Strah u Milanu: Conteu stigla prijeteća pisma s metkom?!

Sa sličnim je problemom posla imao i napadač Fabio Quagliarella koji je doživio više ovakvih situacija, a slučaj je riješen tek nedavno. Krivac je završio u zatvoru. Conte će od sada imati policijsku zaštitu
Vidi originalni članak

Trener Intera Antonio Conte ne proživljava najljepše trenutke.

Kako javljaju Corriere della Sera i Gazzetta dello Sport, Conteu je na vrata stigla omotnica s nekolicinom prijetećih poruka i, ni manje ni više, nego metkom!

Ovo je čest način zastrašivanja na Apeninima, a metci su nedavno stizali i na adrese brojnih talijanskih političara. Istraga je otvorena, a za svaki slučaj strateg milanskog kluba dobio je policijsku zaštitu oko svog doma te Interovog trening kampa. 

Najvjerojatnije se radi o samo neslanoj šali, no policija je ovaj problem shvatila ozbiljno, a jedni od sumnjivaca su navijači Juventusa koji nisu oduševljeni time što je njihov bivši trener uzeo posao s Interom. 

Sa sličnim je problemom posla imao i napadač Fabio Quagliarella koji je doživio više ovakvih situacija, a slučaj je riješen tek nedavno. Krivac je završio u zatvoru.

Conte zasad radi odličan posao u Interu te diše za vratom upravo tom Juventusu. Stara dama prva je s deset pobjeda i dvije neriješene utakmice, dok Inter umjesto jedne neriješene ima jedan poraz. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • GOGA SPLIT 16.11.2019.

    Talijani jesu nagli i zivcani isto kao i dalmatinci, brzo polude.

  • Xyster 16.11.2019.

    Pa u Italiji sto se tice trenera i je sve izmjeseno, Conte u Interu, Sarri u Juventusu, Ancelotti u Napoliu, jos samo fali Mourinho u Milanu.

  • kajbuljis 16.11.2019.

    Talijani su divljaci ko i balkanci a za 30ak godina bude tam isto ko i kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare