To je to što me zanima!

Strahonja demantirao Čačića: Sudac nije smio poništiti gol Petkoviću, nije imao razloga!

Sudac je pogriješio što je uopće nešto svirao. Ni Perić ni igrač Salzburga nisu napravili prekršaj, a pali su uslijed pogrešnog postavljanja suca, tvrdi Strahonja
Vidi originalni članak

Sudac je sudio odlično, ustvrdio je Salzburgov trener Matthias Jaisle, a Ante Čačić je, nakon što smo ga pitali o poništenom Petkovićevom golu, rekao:

ČAČIĆ NAKON REMIJA 'Ljudi, ovo je Liga prvaka, a ne liga bedaka, nema popravnog! Poništen gol? Ne znam zašto...'

- Opravdano je poništio gol jer svirao je, mislim da sam čuo, prije nego što smo izveli korner. Ne znam zašto je svirao, ali jest.

No, HTV-ovo oko sokolovo Marijo Strahonja, nakon detaljne analize, demantirao je oba trenera. Ovako je on opisao situaciju koja je spornija navijačima nego Dinamu:

- Sudac je pogriješio što je uopće nešto svirao. Ni Perić ni igrač Salzburga nisu napravili prekršaj, a pali su uslijed pogrešnog postavljanja suca. On je vidio dva igrača na podu pa svirao, ali u pogrešnom trenutku jer je igra već bila u tijeku. Trebao je pustiti akciju pa pustiti VAR-u da pogleda što je bilo. A nije bilo ništa. Također, ponavljanje kornera je pogrešna odluka.

Drugim riječima, ne samo da je dosudio prekršaj kojeg nije bilo, nego je odlučio prekinuti igru kad je Oršićeva lopta već letjela prema nesuđenom strijelcu Petkoviću, koji ju je majstorski, iz prve, zavukao u mrežu.

Bio bi to gol kojim bi Dinamo izjednačio na 1-1 prije nego što je to napravio Robert Ljubičić, pa možda i koji bi pokrenuo preokret.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • crozdrtava 17.10.2022.

    Njemac sudi Austrijancima???To je isto kao da Kosovarima sudi Albanac!

  • antonio45 17.10.2022.

    ovaj vise ne zna, kako bi se uvukao mamicu i dinamu u prkno

  • beli1977 13.10.2022.

    I,koja je svrha te rasprave kad sudac nece biti kaznjen😃🤔🧐???!

Komentiraj...
Vidi sve komentare